(Poistunut julkaisusta)

Junior sähkösuunnittelija, kokoaikainen, Granlund Oy
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Oletko aina halunnut päästä työskentelemään mielenkiintoisissa kiinteistö- ja talotekniikan asiakasprojekteissa? Löytyykö sinulta sopivasti sosiaalista luonnetta ja intoa saada hommat hoidettua? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior sähkösuunnittelija!

 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Granlund Oy:lle, oma-aloitteista Junior sähkösuunnittelijaa 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakasyritykseen.

Junior sähkösuunnittelijan tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisesti talotekniikan suunnitteluprojektien avustavissa tehtävissä. Työtehtäväsi pitävät sisällään esimerkiksi kiinteistöjen valaistusten ja sähköistysten suunnittelutehtäviä. Etsimme tiimityöskentelijää, joka haluaa päästä kehittämään osaamistaan talotekniikan projekteissa. Hoidat annetut tehtävät tunnollisesti ja aikataulussa, sekä otat neuvoja ja oppeja mielelläsi vastaan. Olet motivoitunut tekijä, joka omaa jo kokemusta sähkösuunnittelun parissa työskentelystä. Myöskään tietoteknisten järjestelmien opettelu ei tuota sinulle haasteita.

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista (https://www.granlund.fi/).

Pääasialliset tehtävät

  • Avustavat kiinteistöjen sähkösuunnittelutehtävät mm. valaistuslaskelmat, sähköjärjestelmien mallintaminen ja tietomallien yhteensovittaminen, laitteiden ja järjestelmien sähköistykset
  • Osallistuminen asiakastyöhön yhdessä kokeneemman asiantuntijan kanssa

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa tutkintoa sähköalalta
  • Aikaisempaa kokemusta sähkösuunnittelutyöstä, kokemus urakoinnin tehtävistä katsotaan eduksi
  • MagiCAD tai CADS -järjestelmien osaamista
  • Proaktiivista työotetta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • Suomen kielen osaamista

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

  • Päästä työskentelemään mielenkiintoisiin talotekniikan asiakasprojekteihin yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa
  • Innostavaan työympäristöön sekä erinomaiset mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen
  • Yrityskulttuurin, jossa työntekijöiden hyvinvointi ja kehittymismahdollisuudet ovat tärkeitä, mikä näkyy myös henkilöstötyytyväisyydessä – 98% suosittelisi Granlundia työpaikkana eteenpäin

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 16.6.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Emmi Telanne (040 358 4527, emmi.telanne@studentwork.com).

 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.