(Poistunut julkaisusta)

Junior sähkösuunnittelija, kokoaikainen, Etteplan Finland Oy, Turku
Etteplan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019
Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkaallemme Etteplan Finland Oy:lle Junior sähkösuunnittelijaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan sopimukseen Turkuun. Työllistyt tehtävään Studentworkin kautta.

Etteplanin liiketoiminta kasvaa edelleen ja nyt on aika vahvistaa sähkösuunnitteluosastoa Junior sähkösuunnittelijan voimin. Työskentelet Etteplanin asiakkaan tiloissa ja työtehtävät tulevat määräytymään asiakkuuden mukaan. Työmahdollisuuksia on tarjolla seuraavilla sähkösuunnittelun osa-alueilla: sähkönjakelu, kaapelireititys 3D-ympäristössä, valaistussuunnittelu, instrumentointisuunnittelu, piirikaaviosuunnittelu ja johdinsarjasuunnittelu.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä palveluasennetta, projektitoiminnan vaatimaa joustavuutta sekä alan teknistä osaamista. Etteplanilla voit olla mukana luomassa suunnitteluratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa!

Brändilupauksemme ”Engineering with a difference” mukaisesti teemme Etteplanilla suunnittelutyötä erilaisella asenteella, minkä asiakkaamme kerta toisensa jälkeen meille vahvistavat. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaittemme menestykseen. 

Osaamisellasi on meille merkitystä – tule mukaan menestystarinaamme!
https://www.etteplan.com/fi

Pääasialliset työtehtävät
 • Sähkösuunnitteluun liittyvät työtehtävät
 • Projektityöskentely
Odotamme sinulta
 • Sähköinsinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta
 • Kokemusta sähkösuunnittelusta vähintään kouluprojektien parista
 • Vähintään yhden suunnittelutyökalun osaamista (esim. Eplan Electric P8, CADS Planner, E3, AutoCAD)
 • Oma-aloitteisuutta ja rutiininsietokykyä
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • kehittää osaamistasi ja toteuttaa mielenkiintoisia asiakasprojekteja eri teollisuuden toimialoilla
 • mielenkiintoiseen ja kansainväliseen työympäristöön
 • vaihteleviin työtehtäviin
 • ammattitaitoisten kollegoiden tukeen
 • rentoon ja viihtyisään yrityskulttuuriin
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 30.11.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.