Junior sähkösuunnittelija, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.8.2021
Etsimme johtavaan sähkö- ja automaatioteollisuuden yritykseen sähkösuunnittelijaa osaksi mielenkiintoisia modernisaatioprojekteja. Tulet toimimaan osana asiantuntevaa tiimiä, joten tarjoamme mahdollisuuden syventää osaamistasi. Lue lisää ja laita hakemus jo tänään. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
TYÖNKUVA

* Sähkö- ja automaatiosuunnittelu osana tuotekehitysprojekteja
* Tekninen dokumentaatio
* Järjestelmien testaus ja muu laadunvarmennus


Tarjoamme


* Mielenkiintoisen tehtävän tunnetussa kansainvälisessä yrityksessä
* Hienon tilaisuuden kehittyä sähkösuunnittelun asiantuntijaksi
* Asiantuntevan tiimin tuen
* Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva sähkö- tai automaatiotekniikan korkeakoulututkinto (AMK/DI). Sinulla on jo jonkin verran kokemusta sähkösuunnittelusta tai teollisuudesta esimerkiksi harjoittelun tai kesätyön kautta. Hallitset EPLAN-suunnitteluohjelmiston tai vastaavan tietokantapohjaisen suunnittelujärjestelmän. Sinulla on hyvät MS Office-taidot. Tämän lisäksi tehtävässä menestyminen vaatii oma-aloitteista työotetta sekä hyviä tiimityötaitoja. Projektien kansainvälisen luonteen vuoksi sujuva suomen ja englannin kieli on tässä tehtävässä vaatimuksena.


* Sähkö- tai automaatiotekniikan korkeakoulututkinto (AMK / yliopisto)
* Hieman vastaavaa kokemusta sähkö- tai automaatiosuunnittelusta esim. kesätöiden tai harjoittelun kautta
* Intoa oppia uutta ja vastaanottaa uutta tietoa
* Hyvät MS Office-taidot


Eduksi katsomme kokemuksen PLC-ohjelmistoista, järjestelmätestauksesta, teknisestä dokumentaatiosta, sekä ymmärryksen laiva- ja meriteollisuudesta.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
* Sijainti: Vuosaari, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1485527
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki