(Poistunut julkaisusta)

Junior sähköjakeluverkon suunnittelija, kokoaikainen, Eltel Networks Oy, Kotka tai Kouvola
Eltel Networks Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020
Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkaallemme Eltel Networks Oy:lle Junior sähköjakeluverkon suunnittelijaa Kotkaan tai Kouvolaan. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva, ja työllistyt siihen Studentworkin kautta. Työn aloitusajankohta on 15.6.2020 tai 22.6.2020.

Junior sähköjakeluverkon suunnittelijan tehtävään kuuluu ilmajohto- ja maakaapeliverkkojen sähköteknistä ja maastosuunnittelua, lupa-asioiden sopimista maanomistajien ja tarvittavien viranomaisten kanssa sekä työdokumenttien ja materiaalilistojen tekemistä. Lisäksi työhön sisältyy puunpoiston järjestäminen suunniteltujen sähkölinjojen osalta ja reittien maastomerkkaukset. Tehtävään sisältyy kattava perehdytys.

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja segmenteissä Power, Communication ja Other Pohjoismaissa, Puolassa ja Saksassa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 6700 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,1 miljardia euroa vuonna 2019. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.
https://www.eltelnetworks.com/fi/suomi

Pääasialliset työtehtävät
 • Ilmajohto- ja maakaapeliverkkojen sähkötekninen ja maastosuunnittelu
 • Lupa-asioiden sopiminen maanomistajien ja viranomaisten kanssa
 • Työdokumenttien ja materiaalilistojen tekeminen
 • Puunpoiston järjestäminen suunniteltujen sähkölinjojen osalta
 • Loppudokumentointi
Odotamme sinulta
 • relevanttia teknistä koulutusta (esim. sähkötekniikka)
 • oma-aloitteista, joustavaa ja aktiivista työotetta sekä intoa oppia uutta
 • erinomaisia kommunikointi- ja koordinointitaitoja
 • hyviä IT-taitoja
 • suomen kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa
 • B-ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta
Tarjoamme sinulle 
 • vakituisen työsuhteen suunnittelun huippuosaajien joukossa
 • ammattitaitoisten esihenkilöiden tuen ja erinomaisen perehdytyksen
 • loistavan työilmapiirin
 • vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 3.6.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.