(Poistunut julkaisusta)

Junior RPA-Kehittäjä (rekrykoulutus)
Rajobit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Rajobit kehittää ohjelmistorobotteja yritysten tarpeisiin. Mikäli olet kiinnostunut ohjelmistorobotiikasta ja haluat aidosti auttaa yrityksiä heidän liiketoimintaprosessiensa automatisoinnissa ohjelmistorobotiikan avulla, niin tämä voi olla paikka sinulle!

Olet tällä hetkellä työelämän välitilassa ja mietit uutta uraa tai mahdollisesti ensimmäistä työpaikkaa. Omaat ohjelmointiosaamista ja ymmärrät ohjelmointialustoja. Olet hankkinut koulutuksesi AMK:sta tai yliopistosta. Olet reipas ja ahkera tekijä, joka tekee mitä lupaa.  

Työssäsi tulet kehittämään ohjelmistorobotteja asiakkaidemme tarpeisiin. Tulet olemaan tärkeä osa kehitystiimiämme ja työsi jälki näkyy varmasti. Et siis tule kehittämään vain meidän sisäisiä prosesseja vaan pääset todella osallistumaan vaikuttaviin projekteihin ja tutustumaan hienoihin asiakkaisiin. Tulet myös osallistumaan nykyisten RPA-ratkaisujen valvontaan ja ylläpitoon. 

Me haluamme sinun onnistuvan ja kasvavan uuteen rooliisi. Sinut perehdytetään tehtäviisi hyvin ja saat käyttöösi nykyaikaiset työkalut!

Aluksi tulet käymään osaamistasostasi riippuen koulutuksen ja sisäisen perehdytyksen, jonka jälkeen tutustut ympäristöön nykyisten ratkaisujen valvonnan ja ylläpidon kautta kautta. Myöhemmin jatkat työtäsi kokemuksesi mukaan joko RPA-kehittäjänä tai Junior RPA-kehittäjänä. Kokemuksen kartuttua voit suuntautua sinne RPA-alueelle, mikä sinua kiinnostaa (esim. RPA-valvonta, palvelun sisäinen ja ulkoinen kehitys, prosessikonsultointi, RPA-kehitys, RPA-alustapalvelut) ja syventää osaamistasi siellä. 

Toimipisteemme sijaitsee Oulussa Yrttipellontiellä. Perehdytyksen ja koulutuksen jälkeen voit myös halutessasi tehdä lähes 100% etänä töitä. Myös omiin työaikoihin voit vaikuttaa paljon. Jotta työstä voi nauttia, niin kotiasiat pitää olla kunnossa. Siksipä pyrimme tukemaan sitä, että työelämä ja kodin arki saadaan hyvin sopimaan yhteen. Mikäli haluat ratsastaa tulevan uuden teollisen vallankumouksen aallonharjalla niin laita hakemus tulemaan! 

Sinun ei tarvitse olla kokenut osaaja, sillä rooliin kasvetaan Sarasen Digiakatemia -koulutusohjelman kautta! Mikäli koulutusohjelma sujuu hyvin, sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen!

Tehtävä täytetään Digiakatemia -koulutusohjelmasta! Ohjelman aikana työskentelet yrityksessä koulutussopimuksella ja tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen ohjelman päättymisen jälkeen. Koulutusohjelma tarjoaa mahdollisuuden syventää ammattitaitoasi, hankkia uutta osaamista sekä päästä näyttämään omaa osaamista suoraan yritykseen. Tärkeintä on vahva kiinnostuksesi ja motivaatiosi kehittyä tietohallinnon asiantuntijaksi!

Hae heti mukaan, sillä haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana! Viimeinen hakupäivä on 16.3.2020!

Hakijoiden esivalinta käynnistyy heti. 
Päästäksesi mukaan sinun tulee täyttää seuraavat kaksi hakemusta:

1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus osoitteessa:

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/691252?locations=Oulu&&announced=0&sort=1

(löydät koulutuksen numerolla 691252)

2. Tee tämän jälkeen Sarasen profiili osoitteessa: 

https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=355

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana TE-palveluissa.  

Koulutukseen valitaan hakijat, joille löytyy työssäoppimispaikka yhteistyöyrityksestämme.

Lisätietoja ohjelmasta, rekrytoineista yrityksistä ja osallistujien kokemuksista:

https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digiakatemia_ohjelmistokehitys

Voit myös olla yhteydessä suoraan ohjelman yhteyshenkilöihin: Anne Kauppi, 045 631 2298 (anne.kauppi@saranen.fi), Jarmo Siipola, 044 977 2169 (jarmo.siipola@saranen.fi).