(Poistunut julkaisusta)

Junior RPA-kehittäjä, kokoaikainen, Rajobit Oy, Tampere
Rajobit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020
Oletko innostunut ohjelmistorobotiikan mahdollisuuksista? Etsitkö työtä, jossa pääset näyttämään kyntesi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior RPA-kehittäjä!

Etsimme sinua 
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Rajobit Oy:lle, motivoitunutta Junior RPA-kehittäjää vakituiseen työsuhteeseen. Rajobitilla on toimistot Oulussa ja Tampereella, mutta asuinpaikkakunnallasi ei sinänsä ole väliä. Tehtävä on kokoaikainen tai toiveesi mukaan alkuun osa-aikainen. Tulet työllistymään suoraan asiakkaalle.
 
Junior RPA-kehittäjän tehtävässä luot ohjelmistorobotteja asiakasyritysten tarpeisiin. Pääset vaikuttamaan työlläsi asiakkaiden liiketoimintaprosessien automatisointiin. Kasvavassa yrityksessä sinulla on mahdollisuus olla luomassa uudenlaista oivaltavaa liiketoimintaa ja samalla kasvattaa omaa ammattitaitoasi! Tämä positio tarjoaa sinulle todella hyvät opit, joista on hyötyä varmasti myös tulevaisuudessa.

Rajobit Oy on syntynyt auttamaan yrittäjiä heidän liiketoiminnan tehostamisessa. Heidän tavoite on parantaa yritysten kilpailukykyä vapauttamalla ihmistyötä tietokoneella tehtävistä rutiineista. Rajobit mahdollistaakin ohjelmistorobotiikan hyödyntämisen myös niille asiakasyrityksille, joille vastaavaa palvelua ei ole aiemmin ollut markkinoilla tarjolla. Ohjelmistorobotiikan palveluita liiketoiminnan tehostamiseen toteutetaan yrityksessä lähes 30 vuoden kokemuksella! Lisätietoja yrityksestä: www.rajobit.com ”Tosi paljon on oppinut uutta, päässyt tutustumaan ja tekemään yhteistyötä monipuolisesti eri alan asiantuntijoiden kanssa! Meillä on kehittäjinä paljon vapautta ja itsenäisyyttä. Pystytään vaikuttamaan itse, miten halutaan työskennellä ja valita omat työajat. Etätyöt on mahdollisia. Meillä on mukava tiimi! ”
- Hely, RPA-kehittäjä, aloittanut Rajobitilla 2018

”Olen tykännyt eniten avoimesta yrityskulttuurista ja hyvistä vaikuttamismahdollisuuksista - omalla toiminnalla pääsee vaikuttamaan tekemiseen! Työilmapiiri on mainio ja Rajobitilla tuetaan omaa tapaa tehdä töitä.”
- Timo, RPA-kehittäjä, aloittanut Rajobitilla 2019Pääasialliset tehtävät 
 • Kehität työssäsi ohjelmistorobotteja asiakkaiden tarpeisiin
 • Osallistut nykyisten RPA-ratkaisujen valvontaan ja ylläpitoon
 • Toimit osana kehitystiimiä ja pidät myös itse yhteyttä asiakkaisiin kehitysprojektien myötä

Odotamme sinulta 
 • Tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotasoista teknistä koulutusta
 • Vahvaa kiinnostusta ohjelmistorobotiikkaa kohtaan
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa 
 • Eduksesi katsotaan jonkin skriptikielen tai ohjelmointikielen osaamista

Tarjoamme sinulle
 • Mahdollisuuden kehittyä vahvaksi ohjelmistorobotiikan asiantuntijaksi
 • Hyvän perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään 
 • Kannustavan työyhteisön tuen
 • Nykyaikaiset työkalut
 • Joustavan yrityskulttuurin, jossa voit työskennellä perehdytyksen jälkeen joko Oulun tai Tampereen toimistolta käsin tai etänä
 • Kokemuksen kartuttua voit suuntautua sinne RPA-alueelle, mikä sinua eniten kiinnostaa, kuten RPA-valvonta, palvelun sisäinen ja ulkoinen kehitys, prosessikonsultointi, RPA-kehitys tai RPA-alustapalvelut


Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 02.02.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus helmikuussa tai sopimuksen mukaan kevään 2020 aikana. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anna-Leena Kontio (040 940 2481 arkisin klo 9-15, sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com). 


Lisätietoja Studentworkista 
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.