(Poistunut julkaisusta)

Junior RPA-kehittäjä, kokoaikainen, Rajobit Oy, Oulu tai muu Suomi
Rajobit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Oletko innostunut ohjelmistorobotiikan mahdollisuuksista? Etsitkö työtä, jossa pääset näyttämään kyntesi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior RPA-kehittäjä!

 

Etsimme sinua 

 

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Rajobit Oy:lle, motivoitunutta Junior RPA-kehittäjää vakituiseen työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen tai toiveesi mukaan alkuun osa-aikainen. Tulet työllistymään suoraan asiakkaalle. 

    

Junior RPA-kehittäjän tehtävässä luot ohjelmistorobotteja asiakasyritysten tarpeisiin. Pääset vaikuttamaan työlläsi asiakkaiden liiketoimintaprosessien automatisointiin. Kasvavassa yrityksessä sinulla on mahdollisuus olla luomassa uudenlaista oivaltavaa liiketoimintaa ja samalla kasvattaa omaa ammattitaitoasi! Tämä positio tarjoaa sinulle todella hyvät opit, joista on hyötyä varmasti myös tulevaisuudessa.

 

Rajobit Oy on syntynyt auttamaan yrittäjiä heidän liiketoiminnan tehostamisessa. Heidän tavoite on parantaa yritysten kilpailukykyä vapauttamalla ihmistyötä tietokoneella tehtävistä rutiineista. Rajobit mahdollistaakin ohjelmistorobotiikan hyödyntämisen myös niille asiakasyrityksille, joille vastaavaa palvelua ei ole aiemmin ollut markkinoilla tarjolla. Ohjelmistorobotiikan palveluita liiketoiminnan tehostamiseen toteutetaan yrityksessä lähes 15 vuoden kokemuksella! Lisätietoja yrityksestä: www.rajobit.com 

 

Pääasialliset tehtävät 

 • Kehität työssäsi ohjelmistorobotteja asiakkaiden tarpeisiin
 • Osallistut nykyisten RPA-ratkaisujen valvontaan ja ylläpitoon
 • Toimit osana kehitystiimiä ja pidät myös itse yhteyttä asiakkaisiin kehitysprojektien myötä

 

Odotamme sinulta 

 • Tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotasoista teknistä koulutusta
 • Vahvaa kiinnostusta ohjelmistorobotiikkaa kohtaan
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa 
 • Eduksesi katsotaan jonkin skriptikielen tai ohjelmointikielen osaamista

 

 

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden kehittyä vahvaksi ohjelmistorobotiikan asiantuntijaksi
 • Hyvän perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään 
 • Kannustavan työyhteisön tuen
 • Nykyaikaiset työkalut
 • Joustavan yrityskulttuurin, jossa voit työskennellä joko Oulun toimistolta käsin tai etänä
 • Kokemuksen kartuttua voit suuntautua sinne RPA-alueelle, mikä sinua eniten kiinnostaa, kuten RPA-valvonta, palvelun sisäinen ja ulkoinen kehitys, prosessikonsultointi, RPA-kehitys tai RPA-alustapalvelut

 

 

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 01.09.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaan syksyn 2019 aikana. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Anna-Leena Kontio (040 940 2481 arkisin klo 9-15, sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com). 

 

Lisätietoja Studentworkista 

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 

 

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.