Junior RPA Developer - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019
Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan. Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 500. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.

Hyvä mahdollisuus junior RPA devaajalle! Etsimme yhteistyössä Neste Oyj:n kanssa oma-aloitteista ja tiimihenkistä tulevaisuuden tekijää Marketing & Services -liiketoiminta-alueelle. Työpaikka on Keilaniemessä Espoossa. 
Voit olla vastavalmistunut tai vielä opiskelija, kunhan pystyt sitoutumaan pääsääntöisesti kokopäivätöihin. Mahdollisista tentti- ym. opiskeluihin liittyvistä satunnaisista poissaoloista pystytään sopimaan.
Työ alkaa mahdollisimman pian ja sopimus tehdään Eilakaislan kautta vuoden 2020 loppuun, mahdollinen jatko täsmentyy myöhemmin.   
Etsimme tekijää, joka on kiinnostunut alasta ja aidon motivoitunut ja innostunut oppimaan uutta. Pitkää taustaa ei tarvita, toki eduksi katsotaan kokemus ja harrastuneisuus alalta. Mitään tiettyä koulutustaustaa emme myöskään edellytä, mutta arvostamme soveltuvaa koulutusta. Eduksi on tuntemus UiPathin teknologiasta. Neste tarjoaa tehtävään koulutuksen (verkkokurssin), johon kuuluu myös lähiopetuspäiviä.

Jos tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta niin odotan hakemustasi mahdollisimman pian, viimeistään 21.11.2019 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1313964
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.11.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo