(Poistunut julkaisusta)

Junior RPA Developer, Botlabs Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020
Botlabs tarjoaa asiakkailleen nykyaikaisia ohjelmistorobotiikan ja digitalisaation palveluita. Heidän visionaan on inhimillistää ihmisten työntekoa siirtämällä hankalia ja tylsiä työtehtäviä roboteille, näin ihmisille vapautuu aikaa tehdä niitä asioita, joissa ihminen on parhaimmillaan, eli päätöksenteko ja kommunikointi. Junior RPA-kehittäjänä pääset olemaan osana ammattitaitoista kehitystiimiä ja haastamaan itseäsi uuden teknologian parissa.
KUVAUS
Junior RPA-kehittäjänä pääset osaksi sisäistä kehitystiimiä, jossa työskennellään ohjelmistorobotiikkatyökalun parissa. Tiimi istuu Oulussa, mutta halutessasi voit työskennellä myös esim. pääkaupunkiseudulta käsin. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisen tuotteen ja asiakkaiden kanssa sekä vaikuttamaan yritysten digitalisaatioon ja tätä kautta helpottamaan ihmisten työtä.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään sopiva koulutustausta
* Vähintään vuoden kokemus vastaavanlaisista tehtävistä
* Python ja Robot Framework -osaamista
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: PK-seutu tai Oulu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Botlabin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Botlabista täältä.