(Poistunut julkaisusta)

Junior RPA Consultant
Azets

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2018
Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Azets-konsernissa on noin 3000 työntekijää, ja Suomessa meitä azetslaisia on 16:lla eri paikkakunnalla. Tuemme yritysten kasvua ja tuotamme tietoa päätöksenteon tueksi hyödyntämällä uusinta teknologiaa. Kehitämme ratkaisuja sekä konsultointipalveluja, jotka auttavat pienentämään kustannuksia ja parantavat kilpailukykyä. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.

Voimakkaasti kasvava teknologiayksikkömme etsii nyt uusia osaajia Helsinkiin nimikkeellä


JUNIOR RPA CONSULTANT


osaksi Robotic Process Automation -kehittäjätiimiämme. Azetsin teknologiayksikkö on ohjelmistokonsultointiin erikoistunut yli 40:n hengen ketterä organisaatio, joka toimii asiakasyritystemme pitkäaikaisena ratkaisukumppanina. Tarjoamme ohjelmistoja talous-, palkka- ja hr-hallinnon osa-alueille sekä niihin liittyviä projekteja ja palveluita.


Junior RPA konsulttina saat mahdollisuuden erikoistua ohjelmistorobotiikkaan, joka on tällä hetkellä prosessiautomaation keskeisimpiä työkaluja. Toteuttamalla tietokoneella tehtäviä manuaalisia työvaiheita robottien avulla pystymme parantamaan palveluidemme laatua ja tehostamaan työntekijöidemme ajankäyttöä.


Tehtävässä tulet olemaan mukana identifioimassa palvelutuotannostamme uusia prosesseja, jotka voisivat soveltua ohjelmistorobottien hoidettavaksi. Suunnittelet ja toteutat valittuja prosesseja UiPath-ohjelmistolla yhteistyössä prosessiasiantuntijoidemme kanssa.


Tehtavässä tulet tutustumaan ohjelmistorobotiikan lisäksi Azetsin eri liiketoiminta-alueisiin, kuten kirjanpitoon, palkanlaskentaan, ohjelmistokonsultointiin ja isännöintiin. Lisäksi pääset osallistumaan pohjoismaiseen yhteistyöhön automaatiotyön ympärillä, johon liittyy myös integraatiot ja tekoälyhankkeet. Ohjelmistorobotiikan kautta sinulle aukeaa useita mahdollisia urapolkuja prosessiasiantuntijasta ohjelmistokonsulttiin.


Jos sinulta löytyy seuraavia osaamisia ja ominaisuuksia, uskomme, että tulet menestymään:


  • Kokemusta ohjelmoinnista/skriptauksesta tai Excel-makroista ja VBA-ohjelmoinnista
  • Hyvät valmiudet oppia uusia ohjelmistoja ja kokemusta Windows-käyttöjärjestelmäympäristöstä
  • Arvostamme aiempaa kokemusta RPA-alustoista, esim. UiPath tai BluePrism

Sinulla voi olla IT-tradenomin koulutus tai muu soveltuva tutkinto. Työkielemme ovat suomi ja englanti.


Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset nopeasti kartuttamaan ja hyödyntämään kokemustasi, sillä vaihtuvat mielenkiintoiset projektit eri toimialoilla seuraavat toisiaan. Olet osa kansainvälistä ja kasvavaa organisaatiota, jossa on ison yrityksen kattavat henkilöstöedut. Työyhteisömme on avoin ja kannustava. Konsulttimme kiittelevät sitä, että tiimien välillä tehdään paljon yhteistyötä ja jaetaan osaamista.


Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja tukenasi osaavat työkaverit. Mukavat toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Helsingin rautatieaseman välittömässä läheisyydessä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja lukuisien lounasvaihtoehtojen äärellä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Pystymme tarjoamaan myös joustavia työaikoja opintojen loppuvaiheessa oleville opiskelijoille.


Lisätietoja tehtävästä antaa IT-johtaja Niklas Roitto, puh. 050 590 9030. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.azets.fi/ura/tyopaikat/, kuitenkin viimeistään 19.8.2018. Toimi nopeasti, sillä täytämme paikkoja heti, kun sopivia henkilöitä löytyy!