(Poistunut julkaisusta)

Junior Researcher/Research Assistant
Momentous Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Jos jaat kanssamme intohimon tarjota huippuhyvää palvelua asiakkaille ja parantaa suomalaista johtamista ja työelämää, tule joukkoomme.  Vahvistamme nyt research-tiimiämme

osa-aikaisella Junior Researcher/Research Assistantilla

joka toimii osana tiimiä tekemällä suorahaun ehdokaskartoitusta ja -kontaktointia, tekee tiivistä yhteistyötä konsulttiemme kanssa ja on mukana toteuttamassa asiakastoimeksiantojamme. Tehtäviin sisältyy myös vaihtelevasti erilaisia toimeksiantojen toteuttamiseen liittyviä avustavia toimistotöitä.

Olet reipas, oma-aloitteinen ja aikaansaava ja sinulla on rohkeutta lähestyä ehdokkaita toimeksiantoihimme liittyen. Osaat organisoida ja priorisoida tehtäväsi tilanteen mukaan ja pystyt tarvittaessa venymään tehtävien loppuunsaattamiseksi. Sinulla on aitoa mielenkiintoa talouselämän, eri toimialojen ja yritysten seuraamiseen.

Olet luultavasti opintojesi loppuvaiheessa ja pystyt siksi joustavasti työskentelemään jo useampana päivänä viikossa. Olet saattanut aiemmin työskennellyt esimerkiksi asiakaspalvelun tai myynnin tehtävissä tai muussa toimistotyössä. Olet kiinnostunut tulevaisuudessa työskentelemään esimerkiksi HR:n, liiketoiminnan konsultoinnin tai rekrytoinnin parissa. Kokemustasi tärkeämpää meille on kuitenkin asenteesi, potentiaalisi ja se, kuinka solahdat työyhteisöömme.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja oppia eri alojen huippuasiantuntijoilta. Meillä pääset aidosti osaksi työyhteisöämme ja liiketoimintaamme.

Jos tunnistit kuvauksestasi itsesi, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.8. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Voit kysyä lisää 5.8 alkaen Research Manager Lotta Moringilta, +358 40 526 7569.