Junior Rekrytoijia Academic Workille! (15h/vko)
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2021
Aloittaessasi Junior Rekrytoijana pääset ensimmäisestä työpäivästä lähtien kerryttämään aidosti ammattitaitoa kehittävää työkokemusta rekrytoinnin tehtävien parissa. Emme vaadi aiempaa työkokemusta rekrytoinnin parista - etsimme rohkeaa, itsenäistä ja tehokasta työotetta. Mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme lämminhenkisen, yhteen hiileen puhaltavan ja päivä päivältä parempiin tuloksiin pyrkivän työyhteisön. Hae tehtävää ja liity AW:n huippujengiin!
KUVAUS
Academic Work on nuorten ammattilaisten rekrytointiin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Kaiken toiminnan keskiössä on kulttuurimme, joka antaa energiaa ja kannustaa pitämään hauskaa. Olemme kunnianhimoinen porukka, joka yhdessä puskee kohti kovempia tuloksia joka päivä. Haluamme tukea avointa palautekulttuuria ja meillä palautetta jaetaan avoimesti, usein ja kaikkiin suuntiin - niin tiimin sisällä kuin funktiorajojen ulkopuolellekin.

Junior Rekrytoijan osa-aikainen rooli yhdistää saumattomasti monipuoliset ja heittäytymiskykyä haastavat työtehtävät sekä rutiininomaisemmat hallinnolliset hommat. Laaja-alaisten työtehtävien ja vaihtelevien tilanteiden myötä työ on monipuolista ja toisinaan päivän tehtävälista voi muuttua lyhyelläkin varoitusajalla. Mikäli olet siis korkeakouluopiskelija ja palat halusta näyttää kyntesi monipuolisissa työtehtävissä nopeatempoisessa ympäristössä, jatka lukemista, sillä Junior rekrytoijan työ AW:lla saattaa olla juuri Sinua varten!
TYÖNKUVA
Junior rekrytoijana tuet Rekrytointipäälliköitämme kaikissa asiakasyritysten hakuprosessien eri vaiheissa. Kokemuksen ja osaamisen kasvaessa myös tehtäviesi haastavuus ja itsenäisyys lisääntyy. Työhösi kuuluu muun muassa:


* Työpaikkailmoitusten kirjoittaminen ja julkaisu
* Työhakemusten läpikäynti ja hakijoiden seulonta
* Puhelinhaastattelut ja kutsuminen jatkohaastatteluihin
* Potentiaalisten hakijoiden etsiminen ja kontaktointi eri hakukanavista (LinkedIn, AW:n tietokanta yms.)
* Hallinnolliset tehtävät (mm. AW:n konsulttien palkkahallinto & työtodistuksen teko)
* Taitojesi kehittyessä myös toisinaan henkilökohtaisten haastatteluiden pitäminen & B2B-asiakasrajapinnassa mukana toimiminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Kiinnostus rekrytointia kohtaan
* Alku- tai keskivaiheen korkeakouluopiskelija, jolla on mahdollisuus työskennellä toimistotyöaikoihin
* Itsenäinen ja vastuuntuntoinen tapa työskennellä
* Kunnianhimo ja halu kehittyä
* Rohkeutta heittäytyä uusiin tilanteisiin
* Tehokas ja järjestelmällinen ote työntekoon
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito


Kokemus myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä sekä esimerkiksi IT- tai tekniikan alalta katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme myyntihenkisyyttä, joustavuutta ja kehittysmishalua.

Odotamme, että pystyt sitoutumaan työskentelyyn toimistotyöaikoihin 2-3 kokonaista työpäivää viikossa. Erityisesti kuunvaihteet ja puolivälit ovat kiireisiä palkkahallinnollisista syistä, joten toivomme mahdollisuutta työskennellä näihin aikoihin.
MUUTA TIETOA

* Aloitus: Tammikuun alussa 2022
* Työmäärä: Vähintään 15h/vko, ma - pe, aikavälillä klo 8 - 18
* Sopimus: Vakituinen
* Sijainti: Tampere, keskusta
* Palkka: Tuntipalkka
* Yhteyshenkilö: Talent Acquisition Partner Nina Toivanen
* Julkaisupäivämäärä: 8.11.2021


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä! Hakuprosessimme on jatkuva, joten käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja teemme haastatteluita jo haun aikana. Prosessi alkaa rekrytointitesteillä, jotka saat sähköpostiisi. Testejä seuraa lyhyt puhelinhaastattelu sekä henkilökohtainen haastattelu (Teamsin välityksellä). Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen talentacquisition@academicwork.fi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Olemme nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Academic Workin lävistää välittävä, kunnianhimoinen ja humoristinen ilmapiiri, josta huokuu sekä kasvun nälkä että toisistamme huolehtiminen. Arvomme Beat Yesterday, Share Energy ja Show Heart ovat läsnä kaikessa, mitä teemme ja miten huomioimme toisemme päivittäin. Tutustu uniikkiin kulttuuriimme syvemmin.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1522257
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere