(Poistunut julkaisusta)

Junior Rekrytoijia Academic Workille! (15h/vko)
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021
Aloittaessasi Junior Rekrytoijana pääset ensimmäisestä työpäivästä lähtien kerryttämään aidosti ammattitaitoa kehittävää työkokemusta rekrytoinnin tehtävien parissa!
KUVAUS
Junior Rekrytoijan osa-aikainen rooli yhdistää saumattomasti monipuoliset ja heittäytymiskykyä haastavat työtehtävät sekä rutiininomaisemmat hallinnolliset hommat. Laaja-alaisten työtehtävien ja vaihtelevien tilanteiden myötä työ on monipuolista ja toisinaan päivän tehtävälista voi muuttua lyhyelläkin varoitusajalla. Mikäli olet siis korkeakouluopiskelija ja palat halusta näyttää kyntesi monipuolisissa työtehtävissä nopeatempoisessa ympäristössä, jatka lukemista, sillä Junior rekrytoijan työ AW:lla saattaa olla juuri Sinua varten!
TYÖNKUVA
Junior rekrytoijana tuet Rekrytointipäälliköitämme kaikissa asiakasyritysten hakuprosessien eri vaiheissa. Kokemuksen ja osaamisen kasvaessa etenet Training Programilla ja näin ollen myös tehtäviesi haastavuus ja itsenäisyys lisääntyy. Työhösi kuuluu muun muassa:


* Työpaikkailmoitusten kirjoittaminen ja julkaisu
* Työhakemusten läpikäynti ja hakijoiden seulonta
* Puhelinhaastattelut ja kutsuminen jatkohaastatteluihin
* Potentiaalisten hakijoiden etsiminen ja kontaktointi eri hakukanavista (LinkedIn, AW:n tietokanta yms.)
* Hallinnolliset tehtävät (mm. AW:n konsulttien palkkahallinto & työtodistuksen teko)
* Taitojesi kehittyessä myös toisinaan henkilökohtaisten haastatteluiden pitäminen & B2B-asiakasrajapinnassa mukana toimiminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Kiinnostus rekrytointia kohtaan
* Alku- tai keskivaiheen korkeakouluopiskelija, jolla on mahdollisuus työskennellä toimistotyöaikoihin
* Itsenäinen ja vastuuntuntoinen tapa työskennellä
* Kunnianhimo ja halu kehittyä
* Rohkeutta heittäytyä uusiin tilanteisiin
* Tehokas ja järjestelmällinen ote työntekoon
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito


Kokemus myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä sekä esimerkiksi IT- tai tekniikan alalta katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme myyntihenkisyyttä, joustavuutta ja kasvun asennetta. Odotamme, että pystyt sitoutumaan työskentelyyn toimistotyöaikoihin 2-3 kokonaista työpäivää viikossa. Erityisesti kuunvaihteet ja puolivälit ovat kiireisiä palkkahallinnollisista syistä, joten toivomme mahdollisuutta työskennellä näihin aikoihin.

Lisätietoa


* Aloitus: Helmi-maaliskuussa
* Työmäärä: Vähintään 15h/vko, ma - pe, aikavälillä klo 8 - 18
* Sopimus: Vakituinen
* Sijainti: Keilaranta 4 tai Keilaranta 5, Espoo
* Palkka: Tuntipalkka
* Yhteyshenkilöt: Anna Alppinen ja Fanny Sevon
* Julkaisupäivämäärä: 11.1.2021


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä! Hakuprosessimme on jatkuva, joten käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja teemme haastatteluita jo haun aikana. Prosessi alkaa rekrytointitesteillä, jotka saat sähköpostiisi. Testejä seuraa lyhyt puhelinhaastattelu sekä henkilökohtainen haastattelu (Teamsin välityksellä). Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen talentacquisition@academicwork.fi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
MUUTA TIETOA
Tutustu meihin lisää työnantajana urasivuillamme!