(Poistunut julkaisusta)

Junior Recruiter (Searcher)
JS Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Haemme joukkoomme kunnianhimoista ja tavoiteorientoitunutta Junior Recruiteria tukemaan Admin tiimiämme uusien talenttien löytämisessä, sekä viemään koko rekrytointimme seuraavalle tasolle. Tehtävä keskittyy rekrytointiin, vetovoimaisuuden nostamiseen ja uusien talenttien etsimiseen. Siksi on tärkeää, että sinulla on näkemystä, omaat can do-asenteen ja jo hieman aiempaa kokemusta talenttien hausta Linkedinin ja muiden sosiaalisten medioiden avulla. Ennen kaikkea on tärkeää, että olet valmis tarttumaan haasteeseen!

Junior Recruiterin ensisijainen tehtävä on ylläpitää ja kehittää JS Suomen rekrytointistrategiaa yhdessä johdon kanssa. Työn painopiste on rekrytoinnissa, vetovoimaisuuden lisäämisessä ja uusien talenttien löytämisessä. Siksi on tärkeää, että olet kunnianhimoinen ja tavoiteorientoitunut, omaat hyvän liiketoimintaymmärryksen ja sinulla on jo hieman aiempaa kokemusta talenttien löytämisestä Linkedinin ja muiden sosiaalisten medioiden kautta.

Odotamme sinulta 1-3 vuoden kokemusta Searcherin tai Recruiterin tehtävistä, joissa olet tottunut käyttämään sosiaalista mediaa rekrytoinnin työkaluna. / jossa sosiaalinen media on ollut oleellinen rekrytointityökalu. Lisäksi odotamme sinulta hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa. Kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi.

Henkilönä olet motivoitunut ja valmis kohtaamaan haasteita. Olet proaktiivinen ja tuloshakuinen sekä viihdyt dynaamisessa ja nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Työskentelet nopeasti ja tehokkaasti kohti sinulle asetettuja tavoitteita. Tavoittelet korkeaa laatua kaikessa mitä teet. Sinulla on itsenäinen ote työntekoon ja can do-asenne. Lisäksi omaat terävän intuition ja pystyt lukemaan sekä ymmärtämään ihmisiä.

Konsepti- ja tuoteymmärrys on olennaisen tärkeää työssäsi. Jotta sinulla on parhaat mahdolliset lähtökohdat onnistua tehtävässäsi, tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen yrityksemme toimintaan sekä ainutlaatuiseen konseptiimme.  Työntekijämme saavat lisäksi oikeuden maksuttomaan työterveyshuoltoon ja kulttuuri-/liikuntaetuun.

Hae paikkaa jättämällä hakemuksesi ja CV:si verkkosivuillamme kohdasta ”Työtehtävät” tai linkistä: http://www.jssuomi.fi/tyoetehtaevaet/junior-recruiter-searcher/ .

Hakuaika päättyy: 21.10.2018

Työn aloitusaloitus sopimuksen mukaan.