(Poistunut julkaisusta)

Junior ratkaisukonsultti
Accountor Enterprise Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Haemme Helsingin myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelukonsulttitiimiimme innokasta junior ratkaisukonsulttia kehittymään huippuosaajaksi. Meillä Accountor Enterprisessa pääset mukaan monipuolisiin asiakkaan liiketoiminnan kehittämistehtäviin hyödyntäen Microsoft Dynamics 365 -alustaa. Tässä työssä jokainen päivä voi olla erilainen: yhtenä olet mukana määrittelemässä asuntoja vuokraavan yrityksen myyntiprosessia ja myynnin johtamista, seuraavana ruotimassa ammattiliiton jäsenmaksulaskennan kiemuroita ja kolmantena vaikkapa kouluttamassa markkinointiautomaatioratkaisun käyttöä kaupan alan toimijalle.

Jotta junior ratkaisukonsultin työ sujuu mallikkaasti, toivomme sinun

  • nauttivan ongelmanratkaisusta
  • sinulle ei tuota tuskaa muiden edessä esiintyminen
  • olet hyvä dokumentoimaan
  • sinulla on halu oppia uusia teknologioita ja olet niistä kiinnostunut
  • koodaamista emme oleta sinun osaavan, mutta tässä tehtävässä, sen osaaminen on etu
  • olet kiinnostunut myynti, - markkinointi- ja asiakaspalveluprosesseista
  • puhut sujuvasti suomea ja englantia

Meillä pääsee mukaan työskentelemään profiililta vaihtelevan kokoisissa projekteissa - muutamasta kuukaudesta usean vuosien jatkuviin kehitysprojekteihin. Saat ympärillesi 15 hengen tiimin, joka koostuu projektipäälliköistä ja ratkaisukonsulteista. Junior ratkaisukonsultilla on hyvät kehitysmahdollisuudet edetä tehtävässä joko tuotelähtöiseen tai projektihallinnalliseen suuntaan omien kykyjen ja kiinnostusten mukaan. Haluamme tarjota sinulle näköalapaikan liiketoiminnan kehittämiseen modernien teknologia-alustojen avulla, mahdollisuuden oppia alan parhailta asiantuntijoilta ja toimia uusimpien teknologioiden parissa. Meillä on myös erinomaiset edut, muun muassa kattava sairaskuluvakuutus, matkavakuutus, tulospalkkiojärjestelmä, etätyömahdollisuus, liikunta- ja kulttuuripalveluita, laadukkaat työvälineet ja puhelin- ja autoetumahdollisuus.

Tutustu ratkaisukonsultin Johan Gäddan uratarinaan - miten Johan on viihtynyt meillä Accountor Enterprisessa https://www.accountorenterprise.fi/2018/05/25/johan-kertoo-tyostaan-tuoteasiantuntijana/

Lisätietoja tehtävästä antaa Director, Project Quality and Competencies Riku Martikainen. Saat Rikun kiinni numerosta 040 735 3068 12.10 klo 12.30-13.30 ja 16.10 klo 10-11. Täytä hakemus osoitteessa 21.10 mennessä osoitteessa https://rekry.accountorenterprise.fi/meprekry.