(Poistunut julkaisusta)

Junior QA Specialist, kokoaikainen, Mandatum Life, Helsinki
Mandatum Life Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2020
Oletko valmis aloittamaan urasi testiautomaation ammattilaiseksi? Haluaisitko päästä syventämään IT-alan osaamistasi intensiivikoulutuksen merkeissä ennen työn aloittamista? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior QA Specialist Mandatum Lifelle!

Etsimme sinua 

Me Studentworkilla etsimme Mandatum Lifelle Junior QA Specialistia vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Mandatum Lifelle Studentworkin kautta. Tähän tehtävään valitulle henkilölle tarjotaan perehdytyksen lisäksi kattava koulutus yhteistyökumppanimme Knowitin toimesta. Voit lukea täältä lisää koulutuksesta ja sen sisällöstä SQA-moduulin kohdalta. 

Junior QA Specialistin tehtävässä pääset toimimaan Mandatum Lifen mielenkiintoisten testausprojektien parissa. Tehtäviisi kuuluu muun muassa testaustoimenpiteiden suunnittelu ja toteuttaminen sekä muiden testaukseen osallistuvien henkilöiden ohjaaminen ja tukeminen. Sinulla on myös keskeinen rooli testaustoimintojen automatisoinnissa - järjestämämme koulutuksen aikana pääset syventämään osaamistasi muun muassa Robot Frameworkiin, jolla automatisointi toteutetaan. 

Soveltuva opintotausta tehtävään on esimerkiksi tietojenkäsittely- tai IT-painoitteiset opinnot. Tämä tehtävä soveltuu erinomaisesti uransa alkupään henkilöille työsuhteen alussa toteutettavan intensiivikoulutuksen ansiosta. Mikäli haluat ottaa askeleen eteenpäin kohti IT-alan asiantuntijuutta, niin tässä siihen on loistava mahdollisuus!

Mandatum Life on arvostettu rahan ja hengen asiantuntija, joka tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkailleen kattavat vaurastumisen ja varautumisen palvelut. Palveluihin kuuluvat sijoitussidonnaiset vakuutukset ja niihin liittyvä varainhoito, säästämisen ja sijoittamisen palvelut, henkilövakuutukset ja yritysten eläke- ja palkitsemisratkaisut sekä niihin liittyvä konsultointi. Mandatum Life on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi vuoden 2020 Great Place to Work -instituutin tekemässä tutkimuksessa.

Lue Mandatum Lifestä lisää: https://www.mandatumlife.fi/

Pääasialliset tehtävät 
  • Testitapausten suunnittelu ja toteuttaminen
  • Testien automatisointi Robot Frameworkia hyödyntäen
Odotamme sinulta 
  • Soveltuvaa koulutustaustaa, esimerkiksi IT tai tietojenkäsittely
  • Olio-ohjelmoinnin perusteita, esim. Python
  • Aloitteellista, ratkaisukeskeistä ja positiivista työskentelyotetta
Tarjoamme sinulle 
  • Huippuluokan intensiivikoulutuksen, joka antaa erinomaiset lähtökohdat tehtävässä menestymiseksi
  • Työpaikan yrityksessä, joka on yksi Suomen parhaista
  • Positiivisen, asiantuntevan ja kannustavan työyhteisön tuen vakavaraisessa yrityksessä
  • Paikan finanssialan kärkiosaajien kanssa ja ketterät työmenetelmät

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 20.9.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com). Otathan huomioon, että valitulle henkilölle teemme työhöntulotarkastuksen ja huumausainetestin. 
 
Lisätietoja Studentworkista 

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.