(Poistunut julkaisusta)

Junior prosessikonsultti / taloushallinto
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Tunnetko talouden? Kiinnostaako konsultointi? – Hienoa, haluamme sinut!

Etsimme junior prosessikonsulttia kasvavaan tiimiimme kehittymään tulevaisuuden huippuammattilaiseksi. Tehtävässä osallistut osana asiantuntijatiimiä eri asiakasyritysten taloushallintoprosessien suunnitteluun ja kehitysprojekteihin. Annat oman vahvan panoksesi asiakkaidemme talousprosessien konsultoinnissa. Työkavereinasi työskentelee joukko Suomen parhaimmistoon kuuluvia asiantuntijoita ja käytössäsi on tarpeisiimme kehitetyt konsultoinnin työkalut ja menetelmät. Projektit vaihtelevat pienistä prosessiläpikäynneistä järjestelmien, robotiikan ja ulkoistuksen käyttöönottoihin sekä aina laajoihin muutosprojekteihin saakka. Työsuhde on vakituinen, ja toimipisteesi on Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa toimistossamme.

Tässä tehtävässä on tärkeää, että

  • ymmärrät taloushallinnon järjestelmiä ja olet jo ansainnut kannuksesi erilaisten talousprosessien, kuten kirjanpidon, reskontrien ja esimerkiksi käyttöomaisuuden hallinnan parissa toimimisesta
  • omaksut nopeasti uusia asioita, haluat oppia lisää ja tartut innolla uusiin tehtäviin
  • olet tiimipelaaja ja viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi
  • sinulla on soveltuva korkeakoulutus (esim tradenomi tai KTM)

On eduksi, jos sinulla on kokemusta toimialastamme tai tuottamistamme palveluista. Erityisesti arvostamme kokemusta eri taloushallinto-, ERP- ja/tai raportointijärjestelmistä sekä tietämystä, miten tehokkaita prosesseja ja raportointia voidaan näissä toteuttaa.

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Ensinnäkin meiltä löydät joukon avoimia ja mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työkaverit ja -ilmapiirin asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan. Toiseksi tarjoamme monipuoliset ura- ja kehitysmahdollisuudet nopeasti muuttuvassa kasvuyrityksessä. Vastuuta on tarjolla oman halusi ja kiinnostuksesi mukaan, minkä johdosta voit kasvaa ja kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan. Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä, tarjoamme työn mahtavalla näköalapaikalla. Tämä näköalapaikka on kattoterassimme aivan Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla. Täällä nautit vaikkapa lukuisista lähialueen ravintoloista hakemasi lounaan tai lasillisen kuohuvaa perjantaisin työpäivän päätteeksi.

Satsaa itseesi ja lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 5.10.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Kaarlejärvi. Sannan tavoitat sähköpostitse osoitteesta sanna.kaarlejarvi@efima.com tai puhelimitse 25.9.2018 klo 8 - 16 numerosta 040 188 4050.