(Poistunut julkaisusta)

Junior Property Manager
CBRE Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

CBRE Finland Oy tarjoaa kiinteistöalan asiantuntijapalveluita kiinteistöjen omistajille, sijoittajille ja vuokralaisille Helsingin, Turun, Jyväskylän ja Oulun toimipisteistä käsin. Palvelutarjontaan kuuluu myynti- ja ostoneuvonanto, toimitilavuokraus, kiinteistöjohdon konsultointi ja vuokralaisedustus, kiinteistöomaisuuden hallinnointi, kauppakeskusjohtaminen, kiinteistöarviointi sekä toimitila- ja työympäristömuutokset. CBRE Finlandilla työskentelee noin 100 kiinteistöalan asiantuntijaa. www.cbre.fi

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500- ja S&P 500 -yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Los Angelesissa, on maailman suurin kaupallinen kiinteistöpalvelu- ja sijoitusyhtiö (vuoden 2017 liikevaihdon perusteella). Yhtiöllä on yli 80 000 työntekijää (osakkuusyhtiöt pois lukien), ja sen yli 500 toimistoa (osakkuusyhtiöt pois lukien) palvelevat kiinteistöjen omistajia, sijoittajia ja vuokralaisia eri puolilla maailmaa. CBRE tarjoaa kiinteistön myynti- ja leasingpalveluita ja niihin liittyvää strategista neuvontaa, yrityspalveluja, kiinteistö-, toimitila- ja projektijohtopalveluja, kiinnelainapalveluja, arviointipalveluja, kehityspalveluja, sijoitusten hoitopalveluja ja tutkimus- ja konsulttipalveluja.

Oletko tulevaisuuden kiinteistöalan huippuammattilainen ja valmis ottamaan ensimmäisen ison askeleen kohti unelmaasi?

Tule meille JUNIOR PROPERTY MANAGERIKSI ja matkasi voi alkaa!

Tulet työskentelemään yhdessä kiinteistöjohtamisen huippuasiantuntijoiden kanssa kiinnostavissa kohteissa pääkaupunkiseudulla kasvattaen omaa osaamistasi laajalti. Vastaat asiakkaidemme toimitilakiinteistöjen ylläpidon johtamisesta, vuokralaistyytyväisyydestä sekä erilaisten toimitilaratkaisujen organisoinnista sekä kiinteistöjen taloudellisesta suunnittelusta ja tunnuslukujen raportoinnista.

Sinulla on:

  • Soveltuva koulutus - voit olla opiskellut kiinteistö- palvelu- tai kaupallista alaa tai jotakin ihan muuta, meille tärkeintä on motivaatio ja halu kasvaa asiantuntijaksi
  • Sosiaalista pelisilmää – erilaiset ihmiset ja vaihtelevat tilanteet saavat sinut loistamaan
  • Asiakaslähtöistä ajattelutapaa – ymmärrät miten voit omalla työlläsi tuottaa asiakkaalle taloudellista lisäarvoa
  • Kyky tarttua toimeen – aktiivinen ja itsenäinen asenteesi näkyy
  • Ymmärrystä kiinteistöistä ja niiden toiminnoista aikaisemman työ- tai opiskelukokemuksesi kautta
  • Hyvä englanninkielentaito ja uskallat käyttää sitä työssäsi

Me olemme maailman johtava kiinteistöneuvonantaja ja kansainvälisyys näkyy meillä työssämme mm. erilaisina koulutusohjelmina ja tiiviinä yhteistyönä muiden maiden kollegoidemme kanssa. Työkulttuurimme on nopeatempoinen ja prosessimme hiottuja, ja vaikka suhtaudummekin työhömme erittäin vakavasti niin työilmapiirimme on rento ja joustava. Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja pidämme huolta henkilöstömme työkyvystä ja viihtyvyydestä myös muilla keinoin.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 21.4.2019 mennessä, käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Head of Property Managment Siri Tulikoura 040 551 9596. Sirin tavoitat parhaiten perjantaina 12.4 tai 19.4.