(Poistunut julkaisusta)

Junior Projektipäällikkö, kokoaikainen, Laiho Group, Helsinki
Laiho Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Motivoidutko projektityöskentelystä ja vaihtelevista työtehtävistä? Löytyykö sinulta hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky pitää langat käsissäsi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior Projektipäällikkö!

 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Laiho Groupille, omatoimista Junior Projektipäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme. Tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä tai joustavasti elokuussa lomakauden jälkeen. 

Junior Projektipäällikön tehtävässä avustat Projektipäälliköitä ja kuljet aluksi heidän mukanaan perehtyen meneillään oleviin projekteihin ja niiden työvaiheisiin. Pääset kehittämään taitojasi kokonaisvaltaisesti hankintoihin liittyvissä vaiheissa, sekä projektin aikataulutuksen suunnittelussa.

Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden työskennellä sähköurakointiin perehtyneessä yrityksessä ja kehittyä projektinhallinnan ammattilaiseksi. Työtehtävät laajenevat hakijan kompetenssien mukaan ja vastuuta saat lisää kokemuksen karttuessa. Tämä tehtävä sopii erinomaisesti sähkövoimatekniikan loppuvaiheessa olevalle insinööriopiskelijalle tai uransa alkuvaiheessa olevalle tekijälle.

Laiho Group on suomalainen sähköhuollon palveluita tarjoava yritys. Laiho Group tuo sähköä yrityksille, suuriin julkisiin hankkeisiin, taloyhtiöille sekä kuluttajien koteihin. Pääkaupunkiseudulla ja Varsinais-Suomessa palveleva Laiho Group tarjoaa moderneja palveluita sekä uudis- että korjausrakentamisen sähköistyksen tarpeisiin. Yrityksessä työskentelee yli 100 sähköalan ammattilaista. Lisätietoa Laiho Groupista:https://laihogroup.fi/

Pääasialliset tehtävät

 • Tuet työlläsi projektipäälliköitä monipuolisissa sähköurakointeihin liittyvissä projekteissa
 • Hoidat projektien massoittelua, hankintoja ja aikataulutuksia
 • Osallistut urakoitsijapalavereihin sekä pidät yhteyttä sidosryhmiin
 • Käyt työmailla ja hahmotat prosessien kulkua

Odotamme sinulta

 • Sähkövoimatekniikan insinöörin tutkintoa tai meneillään olevia loppuvaiheen opintoja
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
 • Proaktiivista työotetta ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
 • Reipasta ja motivoitunutta suhtautumista alaa kohtaan sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Työllistyä vakituiseen työsuhteeseen monipuolisten tehtävien pariin
 • Kasvattaa projektityöskentelytaitojasi vakaassa sähköalan yrityksessä
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta projektien hallinnan ja suunnittelun tehtävistä
 • Liittyä huumorintajuiseen sekä ammattitaitoiseen työyhteisöön

 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 13.6, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Tiia Mäenpää +358504637212, tiia.maenpaa@studentwork.com. Tiia Mäenpään loman ajan (3.6-14.6) voit kysyä lisätietoja tehtävästä Christina Fagerstömiltä christina.fagerstrom@studentwork.com / +358504637212.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.