Junior projektipäällikkö Fortumille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019
Etsimme kehittymishaluista ja itseohjautuvaa projektipäällikköä teollisuuden alalle Fortumille. Omaatko pelisilmää sekä ihmisten että erilaisten hankkeiden parissa toimimiselle? Mikäli omaat teknisen alan koulutuksen ja haluat päästä kasvamaan osana projektitoiminnan tiimiä, saatat olla etsimämme henkilö. Tehtävä sijaitsee Loviisassa, mutta halutessasi voit työskennellä 2-3 päivää viikosta myös Espoossa, Keilaniemessä. Lue alta lisää ja hae paikkaa pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista projektipäällikköä asiakasyrityksellemme Fortumille Loviisaan!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Fortumilla. Työpaikka sijaitsee Loviisassa, mutta sinulla on myös mahdollisuus halutessasi työskennellä Espoon toimipisteessä noin 2-3 työpäivää viikossa.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä vastaat erilaisista ydinvoimalaitoksen järjestelmiin liittyvien projektien läpiviennistä kokeneemman projektipäällikön avustuksella ja pääset näin kehittymään osana projektitoiminnan tiimiä. Sinut perehdytetään tehtäviisi ja osaamisesi karttuessa saatkin vastuullesi itsenäisiä hankkeita muun muassa voimalaitoksen kunnossapitoonja laitehankintoihin liittyen.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Projektien läpiviennistä vastaaminen
* Projektitiimin motivoiminen ja johtaminen
* Yhteydenpito sidosryhmiin


Tehtävä sopii sinulle, joka omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja johtamislähtöisen työasenteen. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden syventää ymmärrystä teollisuuden kunnossapitotoiminnasta ja kasvaa projektipäällikkönä ammattilaiseksi. Tässä positiossa on loistava mahdollisuus saada vastuuta ja haastavampia hankkeita kokemuksen myötä!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on perusymmärrys teollisuuden alan toimintaympäristöstä ja työskentelystä esimerkiksi opintojen kautta. Etsimämme henkilö hallitsee projektijohtamisen menetelmät ja vaiheet. Tämän lisäksi sinulla on kykyä toimia tiiviissä vuorovaikutuksessa työtiimin, asiantuntijoiden ja projektijohtajien kanssa. Omaat pitkäjänteisen ja oma-aloitteisen työotteen etkä säikähdä ihmisläheistä työtä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tekninen koulutus (AMK, YAMK, DI)
* Kehittymishaluinen asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot
* Ymmärrys projektijohtamisen menetelmistä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on osaamista esimerkiksi ruotsin, saksan, ranskan tai venäjän kielestä!

Tehtävään valittavalle henkilölle tullaan teettämään henkilöturvallisuusselvitys, huumausainetestaus sekä säteilytyöntekijän terveystarkastus ennen palkkausta ja tulokset vaikuttavat palkkauspäätökseen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk, jatko mahdollinen

Paikka: Loviisa/Espoo

Julkaisupäivämäärä: 29.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA
Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253837
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Loviisa