Junior projektipäällikkö CGI:lle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019
Oletko kiinnostunut uusimmista teknologioista ja infrapalveluista? Haluatko työskennellä kansainvälisessä IT-alan yrityksessä ja olla osana työyhteisöä, jossa panostetaan kulttuuriin ja kaikkien osaamista arvostetaan? Etsimme nyt CGI:lle kehittymishaluista ja toimeen tarttuvaa junior projektipäällikköä Global Technology Operations-yksikköön. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta projektityöskentelystä ja haluat päästä kasvamaan osana huipputiimiä, saatat olla etsimämme henkilö. Lue alta lisää ja hae paikkaa pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden haettua paikkaa!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista junior projektipäällikköä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina CGI:llä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä toimit infraprojekteissa pilvimigraatioiden, palvelinkeskusten, tietoliikenteen ja IT-tukitehtävien parissa. Tiimisi projektipäälliköiden työtehtäviin kuuluu Global Technology Operations- yksikössä erilaiset projektitoimitukset, esimerkiksi transitio- ja transformaatioprojektit. Työskentelet osana asiantuntevaa ja innovatiivista tiimiä ja tehtäviisi kuuluu vastata pienemmistä asiakasprojekteista tai isompien projektien tietystä kokonaisuudesta. Alussa tulet työskentelemään kokeneen projektipäällikön ohjauksessa ja vähitellen tulet ottamaan kokonaisuuksia haltuun, aikatauluttamaan projekteja ja ottamaan niitä omalle vastuullesi. Osaamisesi karttuessa tulet myös vastaamaan projektien talouden hallinnasta.

Tehtävä sopii sinulle, joka omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja ratkaisukeskeisen työotteen. Tässä tehtävässä on loistava mahdollisuus kehittyä vastuulliseksi projektipäälliköksi.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva IT-alan tai kaupallisen alan korkeakoulutausta (AMK/yliopisto). Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta projektitehtävistä, esimerkiksi projektikoordinaattorin tehtävistä ja intoa sekä kiinnostusta kasvaa vastuulliseksi projektipäälliköksi. Lisäksi sinulla on erinomaiset tiimityö- ja vuorovaikutustaidot ja työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Hoidat työtehtäväsi ratkaisukeskeisesti ja toimeen tarttuvalla otteella.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva IT-alan tai kaupallisen alan koulutustausta (AMK/yliopisto)
* Aikaisempaa työkokemusta projektitehtävistä
* Toimeen tarttuva ja ratkaisukeskeinen työote
* Vahva halu ja motivaatio kehittyä projektipäälliköksi
* Erinomaiset vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi
* Kiinnostus teknologiasta ja infrapalveluista


Eduksi katsotaan, jos sinulla on perusymmärrystä pilviteknologioista, tietoliikenteestä ja työasemapalveluista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 6 kk, ja mahdollisuus keskustella jatkosta työsuhteen aikana

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 1.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 73 000 asiantuntijaa yli 40 maassa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254959
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki