Junior projekti-insinööri, VR FleetCare, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021
Etsitkö tehtävää, jossa pääset oppimaan raideliikenteen kunnossapidosta sekä hyödyntämään ratkaisukeskeistä ja itseohjautuvaa työotettasi? Asiakasyrityksemme VR FleetCare etsii nyt joukkoonsa Junior projekti-insinööriä Helsinkiin! Tehtävä on loistava tilaisuus esimerkiksi opintojensa loppuvaiheessa olevalle tai vastavalmistuneelle teknisen alan osaajalle päästä tutustumaan konepajayrityksen arkeen. Jos kiinnostuit, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme prosessissa nopealla aikataululla!
KUVAUS
Junior projekti-insinöörinä tulet työskentelemään teknisten asiantuntijoiden tukena monipuolisissa raideliikenteen kunnossapidon tehtävissä. Työnkuvaasi sisältyy tiedonkeruu ja tiedon kokoaminen eri lähteistä sekä datan laaduntarkastus ja korjaaminen niin Exceliä hyödyntäen kuin manuaalisesti. Lisäksi pääset osaamisesi karttuessa kehittämään tiedonkeruumenetelmiä ja tiedonhallinnan prosesseja toimivammaksi. Sinulla on utelias ja oppimishaluinen asenne, ja kommunikoit reippaasti eri sidosryhmien välillä sujuvan kommunikaation ja tiedonkulun varmistamiseksi.

Tehtävässä on mahdollisuus niin osa- kuin kokoaikaiseen työskentelyyn, minkä vuoksi se soveltuu erinomaisesti myös opintojen oheen.

Tarjoamme


* Tilaisuuden päästä tutustumaan Suomen johtavan raideliikenteen kunnossapitoyrityksen toimintaan
* Osaavan ja kannustavan tiimin tuen
* Mahdollisuuden joustavaan etätyöskentelyyn


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Tiedonkeruu ja kokoaminen eri lähteistä
* Datan laaduntarkastus ja korjaus manuaalisesti sekä Exceliä hyödyntäen
* Tiedonkeruumenetelmien kehittäminen
* Muut teknisten asiantuntijoiden avustavat tehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutustausta
* Hieman aiempaa kokemusta teollisuus- tai konepajaympäristöstä esimerkiksi kesätöiden tai harjoittelun kautta
* Hyvä Excel -osaaminen
* Sujuva suomen kielen taito, englannin kielitaito katsotaan eduksi


Eduksi katsomme osaamisen SQL-kyselyiden laatimisesta.

Työntekijänä olet:


* Ratkaisukeskeinen ja analyyttinen
* Pitkäjänteinen ja itseohjautuva
* Teknisesti orientoitunut ja oppimishaluinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vuoden 2022 loppuun saakka
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä VR FleetCaren puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499885
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki