(Poistunut julkaisusta)

Junior Project Planner / Project Planner, Fortum Power and Heat Oy Espoo/Loviisa
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.12.2020
Etsimme kehittymishaluista ja itseohjautuvaa Project Planneria teollisuuden alalle Fortumille. Työtehtäväsi pitävät sisällään erilaisten projektien aikatauluttamista ja edistymän seurantaa sekä yhteistyötä ja kommunikointia eri sidosryhmien kanssa. Omaatko pelisilmää sekä ihmisten että erilaisten hankkeiden parissa toimimiselle? Mikäli omaat teknisen alan koulutuksen ja haluat päästä kasvamaan osana projektitoiminnan tiimiä, saatat olla etsimämme henkilö.
KUVAUS
Project Plannerin työssä pääset mukaan haastaviin ja monipuolisiin ydinvoimaprojekteihin. Olet tärkeänä osana projektitoimistoa ja pääset vastuulliseen rooliin, missä huolehdit projektien aikatauluttamisesta ja seurannasta yhdessä projektipäälliköiden ja muiden Project Plannereiden kanssa sekä vastaat sujuvasta kommunikoinnista yhteistyökumppanien ja sidosryhmien suuntaan. Pääset etenkin työsi alkuvaiheissa oppimaan kokeneemman Project Plannerin vieressä ja myöhemmin vastaamaan itsenäisesti yhä laajemmista kokonaisuuksista.

Tarjoamme


* Monipuoliset ja haastavat projektit
* Itsenäisen työn ja vastuullisen roolin projektitiimissä
* Mahdollisuuden syventää osaamistasi projektityössä sekä myöhemmin yhä vaativampia tehtäviä


Fortumilla arvostetaan työntekijöiden kehittymistä, ja tämä työ tarjoaakin sinulle mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin ja myöhemmin myös yhä vastuullisempiin tehtäviin.
TYÖNKUVA
Työtehtäviisi kuuluu:
* Projektien aikatauluttaminen ja seuranta
* Yhteistyö ja kommunikointi sidosryhmien kanssa
* Osallistuminen toimittajien aikataulujen arvioimiseen, yhteensovittamiseen ja opastamiseen
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tekninen koulutustausta ja ymmärrystä teollisesta toimintaympäristöstä ja työskentelystä esimerkiksi opintojen tai harjoittelun kautta. Koska työsi pitää sisällään jatkuvaa kommunikointia erilaisten projektitiimien ja sidosryhmien kanssa, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja viihdyt työssä missä kommunikoit ihmisten kanssa. Tulet liikkumaan työssäsi sekä Loviisan että Espoon välillä, joten odotamme sinulta matkustusvalmiutta. Kaikista tärkeintä on kuitenkin aito innostus ja kiinnostus päästä työskentelemään projektityössä.

Tulet työskentelemään monikansallisessa ympäristössä, joten tehtävässä pärjääminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin taitoa. Työsuhteen solmimisen edellytyksenä on hyväksytty suppea henkilöturvallisuusselvitys, huumausainetestaus ja lääkärin tarkastus.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tekninen koulutustausta
* Hyvät vuorovaikutustaidot ja halukkuus työskennellä ihmisten kanssa
* Innokkuutta ja kykyä työskennellä projektien parissa
* Sujuva suomen ja englannin osaaminen
* Matkustusvalmius


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: 12 kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Espoo tai Loviisa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Fortum Power and Heat Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Lue lisää Fortumista täältä