(Poistunut julkaisusta)

Junior Production Controller
Freudenberg Home and Cleaning Solution Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy on maailmanlaajuinen yritys, joka Vileda brändin alla kehittää, valmistaa ja myy tehokkaita siivousvälineitä sekä kuluttaja- että ammattisiivouksen tarpeisiin. Yritys on osa yli 160-vuotiasta saksalaista perheyritystä, monialakonserni Freudenberg Groupia. Heidän tunnetuimpia tuotemerkkejään ovat mm. Vileda ja Wettex.

Etsimme nyt heille vakituiseen työsuhteeseen: Junior Production Controller

Henkilön toimenkuvaan kuuluu mm. kustannuslaskenta Salon tehtaan osalta. Hän osallistuu kuukausi- ja kvartaaliraportointiin, sekä tilinpäätökseen. Junior Production Controller tekee tuotteiden kannattavuuslaskelmia ja sisäistä hinnoittelua. Hän auttaa Business Controlleria erilaisissa ad hoc -tyyppisissä asioissa ja myös tarvittaessa sijaistaa tätä. Tehtävän sijainti on Salo, mutta henkilö käy myös muutaman kerran kuukaudessa Freudenbergin Espoon toimipisteellä.

Etsimme kehittymishaluista, analyyttista ja hyvät Excel-taidot omaavaa henkilöä. Tehtävässä menestyy parhaiten reipas ja energinen henkilö, joka haluaa olla monessa mukana. Tehtävään soveltuva koulutus on esim. tradenomi tai KTM. Sujuva suomen- ja englanninkielentaito on edellytys tehtävässä menestymiselle. SAP-osaaminen katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä.

Freudenberg tarjoaa tehtävään valitulle henkilölle vastuullisen tehtävän kansainvälisessä ja menestyvässä organisaatiossa. Tehtävään valitulle henkilölle tarjotaan myös lounas- ja liikuntaetu, sekä laaja työterveyshuolto.

Hae tehtävää pikimmiten, sillä tehtävässä on tarkoitus aloittaa heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Baronan konsultti Janne Laaksola, p.050-467 2652.