(Poistunut julkaisusta)

Junior Product Manager
BHG Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Verkkokauppa kasvaa ja me kasvamme sen mukana. Rekrytoimme jatkuvasti uusia ammattilaisia ja osaajia osaksi BHG Finlandin verkkokauppoja. Meillä pääset työskentelemään tavarantoimittaja- tai asiakasrajapinnassa sekä verkkokaupan taustalla erilaisissa asiantuntijatehtävissä.

Etsimme nyt Junior Product Manageria rakentamisen tuotealueelle Tampere - Helsinki -akselille

Junior Product Manager toimii rakentamisen tuotealueen Category Managerin oikeana kätenä taloon.com ja netrauta.fi -verkkokaupoissa. Olet tiiviisti mukana tuotealueen kymmenien tavarantoimittajien kanssa tehtävässä säännöllisessä yhteistyössä. Vastuullasi on yhteistyössä sovittujen asioiden koordinointi ja toteuttaminen käytännössä. Esivalmistelet tuotelistaustehtävät ja teet kampanjat Jira-tehtävienhallintajärjestelmään, päivität yhteistyösopimuksia suomeksi ja englanniksi, tarkistat ostolaskuja sekä selvität verkkokauppojen asiakaspalvelun kautta tuleviin kyselyihin vastauksia. Osallistut Category Managerin kanssa lisäksi mm. tuotteiden hinnoitteluun ja huolehdit hintapäivityksistä eri järjestelmiin. Tehtävä on uusi ja esimiehenä tehtävässä toimiin nykyinen rakentamisen tuotealueen Category Manager. 

Etsimme tehtävään henkilöä, jolta ylläkuvatut tehtävät hoituvat vastuullisesti, tarkasti ja helposti. Sinulla on vahvaa kiinnostusta juuri verkkokauppamaailmaan, olet tuloshakuinen ja haaveilet ehkä itsenäisestä Product Manager -roolista lähivuosina. Tunnet jonkin verran jo rautakaupan alaa sekä sen tuotteita ja sinulla on kaupallinen tai tekninen koulutus. Olet mukava ja mutkaton yhteistyökumppani niin talon sisäisissä kuin ulkoisissa yhteistyösuhteissa. Hallitset perustoimisto-ohjelmistot erittäin hyvin, ja erityisesti excel on sinulla hyvin hyppysissä. Puhut ja kirjoitat sujuvaa englantia.  

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn Suomen suurimmassa kodinrakentamisen ja sisustamisen verkkokaupassa. Pääset aitiopaikalle oppimaan ja kasvamaan verkkokaupan ja rakentamisen tuotealueen huipuksi. Olet osa ammattitaitoista ja tiivistä tuotepäällikkötiimiä - huipputiimiä toisin sanoin!  Työntekijämme arvostavat mm. joustavuutta, hyvää esimiestyötä, laadukkaita työvälineitä sekä työsuhde-etujamme. Meillä on hyvän työnantajan maine. Työtä voi tehdä etänä ja Tampereen, Hämeenlinnan, Riihimäen, Vantaan tai Helsingin toimipisteillämme. 

Lähetä meille hyvä hakemus viimeistään 7.3.2021!  #greatjobs #bhgfinland