(Poistunut julkaisusta)

Junior Product Manager, kokoaikainen, Loomis Value Solutions Oy, Vantaa
Loomis Value Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020
Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkaallemme Loomis Value Solutions Oy:lle Junior Product Manageria kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään Vantaalle. Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto, joten työllistyt tehtävään suoraan Loomikselle.

Junior Product Managerina vastaat Loomis Value Solutions Oy:n palveluiden ja tuotteiden toimitusprosessin ylläpidosta ja valvomisesta sekä uusien tilausten koordinoinnista. Toimit sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien yhteyshenkilönä vikatilanteissa – mahdollisesti pääset myös laittamaan kädet saveen itsekin, mikäli sinulta löytyy teknistä osaamista. Lisäksi tuet Loomis Value Solutionsin maayhtiötä Loomis Suomi Oy:tä käteisautomaatioratkaisujen osalta.

Pääasialliset työtehtävät
 • Tuoteportfolion tekninen tuki
 • Ongelma ja vikatilanteiden selvittäminen
 • Toimitusprosessien tukeminen
Odotamme sinulta
 • teknistä opintotaustaa (esim. tietoliikenneinsinööri, IT-tradenomi, datanomi)
 • kiinnostusta ja ymmärrystä koodaamisesta, integraatioista sekä konfiguroinneista
 • oppimishaluista ja innokasta asennetta
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
 • matkustusvalmiutta Euroopassa
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • päästä työskentelemään alan huippujen kanssa kansainvälisessä yrityksessä
 • oppimaan uutta ja kehittymään mielenkiintoisella alalla
 • hienoon urapolkuun
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 30.3.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on huhtikuun alussa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.