(Poistunut julkaisusta)

Junior Presales Coordinator, osa-aikainen, Studentwork
Studentwork sisäinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020
Etsimme kahta tavoitekeskeistä Junior Presales Coordinatoria vahvistukseksi Helsingin Presales-tiimiin. Työsuhde on osa-aikainen (keskimäärin 2-3 päivää viikossa) ja vakituinen. Tehtävässä aloitus on marraskuun 2020 aikana.

Junior Presales Coordinatorina toimit kasvutavoitteidemme ytimessä mahdollistaen uusia prospekteja myynnillemme. Työpäiväsi koostuu laadukkaiden liidien etsimisestä ja viestimisestä Studentworkilla sisäisesti. Tässä merkityksellisessä roolissa teet näkyväksi sen, miten myyntiprosessin alkupään tekemisellä voidaan tehostaa sekä parantaa myynnin tuloksia. Työssäsi Junior Presales Coordinatorina opit laajasti b2b-myynnin yhdestä kriittisimmästä vaiheesta. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, joka on kiinnostunut myynnin tehtävistä laajemmin tulevaisuudessa. Tässä tehtävässä suoriutuminen voi mahdollistaa erinomaiset lähtökohdat menestyksekkäälle myyntiuralle.

Työssäsi Junior Presales Coordinatorina
  • Prospektoit asiakaskontakteja myyntitiimille
  • Huolehdit laadukkaasta ja oikea-aikaisesta viestinnästä Studentworkin sisäisille työntekijöille
Etsimällämme Junior Presales Coordinatorilla on
  • Innokkuutta laadukkaan prospektoinnin tekemiseen ja sitkeyttä tavoitteelliseen työhön
  • Hyvät tietotekniset perustaidot
  • Halu elää arvojemme mukaisesti ja kasvuyritykseen sopiva mindset – draivia, innovatiivisuutta sekä kykyä elää muutoksessa

Näistä syistä meillä viihdytään
Me lupaamme, että meillä pääset mukaan sellaiselle matkalle, että vastaavaa saa etsiä jonkun aikaa. Jos meiltä kysytään, niin meillä parhaat asiat ovat kollegamme ja kulttuurimme, joka kulminoituu arvoihimme: Take Responsibility, Always Deliver, Be Creative ja Share Fun. Lyhyesti tämä tarkoittaa, että me ihan tosissamme kannustamme kollegoita, kannamme yhdessä vastuun ja teemme luvatut asiat, pidämme kaverista ja yrityksestä huolta sekä tietysti juhlimme onnistumisia asian ansaitsemalla tavalla. 

Monipuolisten uramahdollisuuksien lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut, kattavan perehdytyksen sekä välittömän esihenkilöiden tuen. Studentwork kannustaa vastuulliseen työntekoon ja alun perehdytyksen jälkeen on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Olemme kasvava yritys, jossa tehdään valtakunnallisestikin todella merkityksellistä työtä. Meillä pääset vaikuttamaan yrityksen toiminnan kehittämiseen ja jokaisella studentworkilaisellä on mahdollisuus tavoitella myös Partner-nimitystä. Mainittakoon vielä se, että vaikka teemmekin töitä tosissaan, on meille todella tärkeää, että koti- ja työelämä kulkevat balanssissa. Lupaamme myös, että palkitsemismallimme on yksi alan kannustavimmista!

Niin, ja työporukkamme on aivan priimaa. Käy tsekkaamassa meininkiämme Instagramissa ja Linkedinissä: Studentwork Finland! 

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti! Viimeinen hakupäivä on 1.11.2020. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä Talent Acquisition Coordinator Christina Fagerströmiin +358 40 571 3296, christina.fagerstrom@studentwork.com.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kautta hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana. Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja.

Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!