(Poistunut julkaisusta)

Junior PHP-osaaja
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme digitaalisen alan ammattilaisena toimivalle asiakasyrityksellemme

JUNIOR PHP-OSAAJAA

Etsimämme henkilö on nuori koodariosaaja, jolla on innostusta päästä kehittämään omaa osaamistaan niin itsenäisesti kuin myös osana tiimiä. Tutkintoja tärkeämpää on oma harrastuneisuutesi alalla. Toivomme siis, että sinulla on jo aiempaa osaamista joko koulutuksen tai vaikka harrastuksen parista.

Käytössä on PHP7:n lisäksi myös MySQL, Javascript, HTML5 sekä CSS3. Odotamme sinulta aiempaa osaamista PHP-ohjelmoinnista sekä halua kehittää taitojasi entisestään. Muiden teknologioiden osaaminen on eduksi haussa. Kerro siis hakemuksessasi aiemmasta koodaustaustastasi ja -kokemuksestasi.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Junior PHP-osaaja. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan haussa. Lisätietoja voi tiedustella osoitteesta info.tampere@temp-team.fi .