(Poistunut julkaisusta)

Junior-PHP-kehittäjä Tampereelle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Junior-PHP-kehittäjänä pääset mukaan mielenkiintoisiin asiakkuuksiin monipuolisten tehtävien pariin. Työtehtävät liittyvät asiakkaille toteutettavien verkkosivustojen tai -kauppojen kehittämiseen tai verkkopalveluiden tuotekehitykseen. Toimit osana ammattitaitoista kehitystiimiä. Jos PHP on sinulle tuttu ohjelmointikieli ja haluat nostaa osaamistasi uudelle tasolle, jatka lukemista!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista PHP-kehittäjää Tampereelle!

Toimeksianto on joko osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Smart Filesilla tai suorarekrytointi Smart Filesiin.
TYÖNKUVA
Työnkuva räätälöidään osaamistasosi mukaisesti ja kanssasi mietitään sopiva kehityspolku. Työtehtävät liittyvät asiakkaille tehtäviin erilaisten verkkopalveluiden ohjelmistokehitysprojekteihin, johon liittyy verkkopalveluiden suunnittelua ja ohjelmointia.

Työtä tehdään PHP:llä, HTML5:llä, CSS:llä ja JavaScriptillä ja niihin liittyy MySQL-tietokannat. Tehtäviisi kuuluu palveluiden kuntoonlaitto, asennus ja testaus sekä erilaisten moduulien toteutukset.

Tulet tässä roolissa osallistumaan useisiin projekteihin, joten pääset monipuolisesti hyödyntämään jo osaamaasi sekä kehittämään laajalti taitojasi! Projektitiimissä on useita koodareita ja työt jaetaan tiimin kesken sopiviksi kokonaisuuksiksi.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Verkkopalveluiden PHP-kehitys

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on harrastuneisuutta tai työkokemusta PHP-kehityksestä. Tämän lisäksi osaaminen HTML5, CSS, SQL ja JavaScriptistä on eduksi katsottavaa osaamista. Sinulla on intoa omien ohjelmointitaitojen kehittämiseen ja laadukkaan koodin tuottamiseen.

Tehtävä tarjoaa monipuolisen tekemisen kautta kattavan ymmärryksen asiakaslähtöisten modernien verkkopalveluiden kehityksestä ja erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa käytännön projekteissa.

Urakehityksen lisäksi Smart Filesilla on kiva ja todella osaava tiimi, joka auttaa ja sparraa keskenään parempiin suorituksiin ja erinomaisen asiakaskokemuksen luomiseen. Yrityksen mukavat toimitilat sijaitsevat mahtavalla paikalla Tampereen ydinkeskustassa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk

Paikka: Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 23.11.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03a@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa.

Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Me Smart Filesilla parannamme kokonaisvaltaisilla ratkaisuillamme yhtäaikaisesti asiakkaan liiketoimintaa, viestintää, markkinointia ja myyntiä. Vahvuuksiamme ovat digitaalisen liiketoiminnan konsultointi, uusien palveluiden ideointi ja suunnittelu sekä niiden tekninen toteutus ja analytiikkaan perustuva optimointi.