(Poistunut julkaisusta)

Junior Personal Banker, Danske Bank, Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018Työn kuvaus:
  Junior Personal Banker - rahoitusneuvoja/myyntineuvottelija Danske Bank, Helsinki
 
Danske Bank on pohjoismainen pankki, jolla on vahvat paikalliset juuret ja siltoja muualle maailmaan. Haluamme auttaa ihmisiä ja yrityksiä Pohjoismaissa toteuttamaan tavoitteitaan ja unelmiaan. Danske Bankilla on yli 19 000 työntekijää 16 maassa ympäri maailmaa, ja palvelemme 3,4 miljoonaa henkilö-, yritys- ja laitosasiakastamme. Pankkipalvelujen lisäksi tarjoamme myös henkivakuutuksia ja eläkepalveluita, kiinnelainoja, varainhoitoa sekä kiinteistö- ja leasingpalveluita.
 
Haemme nyt Danske Bankin uuteen Asiakasyhteydet -yksikköön Ilmalaan innokkaita tekijöitä, joilla on halu tunnistaa ja ymmärtää asiakkaan eri elämäntilanteita, ja löytää niihin innovatiiviset ja asiakkaalle sopivat ratkaisut. Tarjolla on sekä vakituisia että määräaikaisia, osa- ja kokoaikaisia työtehtäviä.
 
Tulet tekemään tiimissä merkittävää työtä, ollen pankissa ensimmäinen, joka kohtaa asiakkaan joko puhelimitse tai Haaveesta totta-palvelun (chat) kautta. Rahoitusneuvojan tehtävässä hoidat mm. uusien asiakkaiden palveluiden avauksia ja edistät asiakkaiden lainahankkeita.
 
Odotamme sinulta kykyä nopeaan työskentelyrytmiin, positiivisuutta, innostusta ja aitoa kiinnostusta asiakkaan elämäntilannetta kohtaan ja annat sen kuulua äänessäsi sekä näkyä kirjoituksessasi myös asiakkaalle. Kannustat positiivisuudellasi myös kollegoitasi ja esimiestäsi entistä parempiin onnistumisiin. Pystyt palvelemaan asiakkaita sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä, ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksesi.
 
Tule mukaan rakentamaan unohtumattomia asiakaskohtaamisia ihan uuteen Asiakasyhteydet-yksikköön Danske Bankissa, jossa iloinen ja energinen joukkue varmistaa, että asiakkaat saavat henkilökohtaista palvelua nopeasti, laadukkaasti ja monikanavaisesti. Yksiköllä on keskeinen rooli asiakashankinnan, asiakaskokemuksen ja pankkisuhteen vahvistajana.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla osaksi Danske Bankin innostunutta tiimiä ja työskennellä uudenlaisessa pankissa. Saat tehtävään myös kattavan perehdytyksen. Ole rohkea ja tule mukaan jännittävälle muutosmatkalle!
 
Kiinnostuitko?
 
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan cv:si sekä palkkatoiveesi. Mainitse hakemuksessasi, toivotko ensisijaisesti osa- vai kokoaikatyötä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten kannattaa toimia nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Junior Personal Banker


Sijainti:  LOHJA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Pirkka Lind, +358408210177


Toimipaikka:  Lohja