(Poistunut julkaisusta)

Junior Palvelumuotoilija, osa-aikainen, Huld Oy, Espoo
Huld Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020
Kiinnostaisiko sinua konsultoiva työ digitalisaation edistämisen parissa sote-sektorilla? Onko sinulla hyvät vuorovaikutustaidot ja utelias työote? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme Junior Palvelumuotoilija!

Etsimme sinua (osa-aikainen) Junior Palvelumuotoilija!

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Huld Oy:lle osa-aikaista Junior Palvelumuotoilijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä on osa-aikainen (22,5-37,5h/vko) ja voit työllistyä Huldin toimistoille Espooseen, Hyvinkäälle, Tampereelle, Kotkaan, Jyväskylään tai Ouluun. Maantieteellisellä sijainnilla on hyvin vähän painoarvoa, sillä työtä tehdään tällä hetkellä pääosin etänä. Toivottu aloitus on loka/marraskuun 2020 aikana ja tehtävään työllistyt Studentworkin kautta. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi tekniikan/tietojärjestelmätieteiden/kauppatieteiden opiskelijalle.

Junior Palvelumuotoilijana tulet aluksi toimimaan sote-alaa palvelevan yksikön palvelumuotoilutyöpajoissa. Työtehtäviisi kuuluvat keskustelujen dokumentointi sekä kirjallisesti, että graafisesti. Kun taidot ja ymmärrys kehittyvät, pääset kasvamaan yhä konsultoivampaan ja itsenäisempään rooliin. Apunasi ovat ammattitaitoiset työkaverit ja tiiminvetäjä ympäri Suomen.

Aikaisempaa työkokemusta tehtävässä ei vaadita. Tärkeintä on aito kiinnostus tehtävää kohtaan sekä utelias ja proaktiivinen asenne. Digitalisaatioymmärrys ja UI/UX-osaaminen nähdään isoina etuina. Myös sote-alan ymmärrys auttaa pääsemään tehtävään nopeammin kiinni. Odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä aitoa halua työskennellä asiakasrajapinnassa konsultoivassa roolissa.

Huld is a combination of humane and bold. For Huld humane means thinking about others and bold means facing the future bravely. You can either be a well-versed expert or a rough diamond– as long as you are curious, we have a place for you! Values are an important part of the culture and leadership style. You will easily fit into Huld- Family of Great Minds, if you: Are an ambitious professional with insight. Care about people and the surrounding world. Are enthusiastic about our work and technology. Want to find the best solutions for our clients. Are willing to work towards a more intelligent future. Read more here: https://huld.io/fi/toimialat/terveydenhuolto/

Kurkkaa videosta huldilaisten ajatuksia työpaikastaan: https://joinus.huld.io/?_ga=2.207669141.680843360.1580113761-2028608081.1576235436

Pääasialliset työtehtävät
 • Osallistuminen sote-alan työpajoihin yhdessä projektitiimisi kanssa
 • Kirjallinen ja visuaalinen dokumentointi ja vaatimusmäärittelyraporttien viimeistely
Odotamme sinulta
 • Soveltuvia opintoja (esim. tietojärjestelmätiede, kauppatiede, tradenomi)
 • Uteliasta asennetta ja halua työskennellä konsultoivassa roolissa asiakasrajapinnassa
 • Kykyä tuottaa graafisesti siistin näköistä sisältöä (UX/UI-osaaminen eduksi)
 • Kiinnostusta digitalisaatiota ja sote-alaa kohtaan
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
Tarjoamme sinulle
 • Mahdollisuuden työllistyä mielenkiintoisiin digitalisaatioprojekteihin
 • Osaavan ja ammattitaitoisen tiimin tueksesi
 • Joustavan ja sinua kehittävän työn opintojesi ohelle
 • Laajat urapolkumahdollisuudet ja vakituisen työsuhteen
 • Joustavat ja liukuvat toimistotyöajat

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 25.10.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään loka/marraskuun 2020 aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.