(Poistunut julkaisusta)

Junior palkanlaskija
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019
Toimenkuva
Etsimme Tampereen ydinkeskustassa toimivalle tilitoimisto asiakkaallemme palkanlaskijaa määräaikaiseen kokoaikaiseen n. 6kk mittaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme palkkahallinnon tiimiin kuuluu kaksi vakituista palkanlaskennan ammattilaista ja yksi osa-aikainen. Pääset osaksi osaavaa, pientä, mutta sitäkin tehokkaampaa, tiimiä!
Odotamme sinulta
Menestyäksesi tehtävässä, sinulla tulee olla jonkin verran kokemusta palkanlaskennan rutiineista esimerkiksi harjoitteluiden kautta. Tunnet olosi kotoisaksi it-maailmassa, etkä vierasta sähköistä taloushallintoa. Asiakkaallamme on käytössä sekä Fivaldi, että Tikon, joten jomman kumman järjestelmän osaaminen on suureksi hyödyksi.
Koulutus ja työkokemus
- vähintään 6kk kokemus palkanlaskennan tehtävistä
- hyvät it-taidot
- joko Tikon tai Fivaldin tuntemusta
- aktiivinen työote ja halu kehittyä palkanlaskennan tehtävissä
Muut tiedot
Kun innostuit, jätäthän hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kuitenkin kaipailet lisätietoa, ennen kuin uskallat tipauttaa hakemuksen järjestelmäämme, keskustelen mielelläni kanssasi lisää tehtävästä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Tehtävä on lähtökohtaisesti määräaikainen ja päättyy n. 6kk kuluttua, mutta hyvällä tekijällä voi olla jatkoa myös tämän jälkeenkin.
Kesto
arviolta n. 6kk
Lisätietoja
Jasmiina Karvinen, jasmiina.karvinen@vmp.fi, 0504757376
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.03.2019 mennessä.