Junior Palkanlaskija, LJR Accounting Oy:lle Helsinkiin
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022
Etsimme asiakasyrityksemme LJR Accountingin palkanlaskentatiimiin Junior Palkanlaskijaa kehittymään palkka-asioiden ammattilaiseksi. Tämä suomalainen tilitoimisto tarjoaa taloushallintopalveluita kaikenkokoisille yrityksille, joten pienet toimijat, isot talot ja kansainväliset asiakkaat ovat läsnä päivittäisessä työssäsi. Jos etsit itsellesi seuraavaa askelta urallasi taloushallinnontehtävissä, tämä paikka voi olla juuri sinua varten!
KUVAUS
Junior palkanlaskijana työskentelet osana tiimiä yhdessä kahden muun palkanlaskijan kanssa. Pääasialliset työtehtävät ovat palkanlaskennan parissa ja lisäksi pääset tekemään muita avustavia kirjanpidon tehtäviä - tämä on siis hyvä tilaisuus kerryttää myös kirjanpidon osaamista. Työnantaja kouluttaa ja perehdyttää sinut tehtävään, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätön tai voit olla esimerkiksi vastavalmistunut alan opiskelija. Menestyäksesi tehtävässä sinulla on kiinnostus numeroita kohtaan, positiivinen työote, halu kehittyä ja kehittää sekä hyvät valmiudet IT järjestelmien ja Excelin käytössä. Työaika on arkisin 8-16.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden olla mukana pienen yrityksen kasvutarinassa
* Mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon ammattilaiseksi
* Kattavan perehdytyksen palkanlaskennan tehtäviin
* Mukavan ja tiiviin työyhteisön
* Modernit työtilat hyvien liikenneyhteyksien varrella Munkkiniemessä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Palkanlaskenta
* Muut avustavat kirjanpitotehtävät
* Asiakaspalvelu sähköpostitse

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi)
* Mahdollisesti jo työkokemusta alalta, mutta tämä ei ole ehdoton edellytys
* Vahva IT osaaminen (erityisesti Excel)
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
* Hyvät kommunikointitaidot


Etsimämme henkilö on:


* Huolellinen ja tarkka
* Oma-aloitteinen
* Positiivinen tiimipelaaja


Muuta tietoa:


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12 kk, mahdollisuus keskustella jatkosta
* Sijainti: Tietokuja 4, Helsinki, osittainen etätyömahdollisuus
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä LJR Accountingin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
LJR Accounting Oy on Helsingin Munkkiniemessä toimiva tilitoimisto. Yritys on tarjonnut taloushallintopalveluja kaiken kokoisille yrityksille vuodesta 1983 lähtien. Asiakaskunta koostuu suomalaisista ja ulkomaisista asiakasyrityksistä, joille LJR Accounting tarjoaa kirjanpito- ja tilitoimistopalveluita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot