(Poistunut julkaisusta)

Junior ohjelmistosuunnittelija, osa-aikainen, Oulu
Studentwork

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019
Oletko tuleva iot-ammattilainen, joka kaipaa osa-aikatöitä esimerkiksi alan opintojen oheen? Haluatko päästä kehittämään taitojasi yritysmaailman asiakasprojekteissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior ohjelmistosuunnittelija!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme kehittymishaluista Junior ohjelmistosuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä on osa-aikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle. Työtuntien määrä on sovittavissa joustavasti valitun henkilön toiveiden mukaisesti.
  
Junior ohjelmistosuunnittelijan tehtävässä toimit osana monipuolisia sulautettujen järjestelmien asiakasprojekteja päästen mukaan kehitystehtäviin esimerkiksi C++ kielellä. Voit hyvin olla vielä urasi alkuvaiheessa, esimerkiksi alan opintojasi eteenpäin vievä tulevaisuuden lupaus, jolla on harrastuneisuutta elektroniikan/iot-projekteista.
Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä tutustumaan insinööritalon toimintaan ja seuraamaan asiakasprojektien edistymistä iot-kehityksen aallonharjalla.

Asiakasyritys on suomalainen tekniikan toimialan yritys, joka haluaa hakuprosessin keskittämisen vuoksi pysyä anonyymina. Asiakasyrityksen nimi paljastetaan hakijoille haastatteluvaiheessa.

Pääasialliset tehtävät
 • Monipuoliset iot-kehitystehtävät eri asiakasprojekteissa
 • C++ ja Linux osaaminen

Odotamme sinulta
 • C++ ja Linux osaaminen ja elektroniikan perusteiden ymmärtämistä
 • Harrastuneisuutta alalta (esimerkiksi tietotekniikka tai elektroniikka)
 • Hyviä kommunikointitaitoja
 • Tiimityöskentelytaitoja ja intoa uusien ihmisten kanssa työskentelyyn

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • Yhdistää opinnot ja oman alan työkokemus joustavasti
 • Kehittää iot-ohjelmistosuunnittelun taitojasi
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta alanpiiristä
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Viimeinen hakupäivä on 25.9.2019 , mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään lokakuussa 2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager  Saara Niskanen, puh. 050 467 5319 tai saara.niskanen@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.