(Poistunut julkaisusta)

Junior-ohjelmistokehittäjä
FCG Talent

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Haasteita tarjolla! Suomen julkissektorin johtava rekrytointiohjelmistotuotetalo FCG Talent hakee koodia pelkäämätöntä ohjelmistokehittäjää!

Kasvua takoessa törmäsimme Talentissa haasteeseen; tarvitsemme tiimiin lisää tekijöitä. Haemme nyt  joukkoomme koodaamisesta innostuvia ja haasteita pelkäämättömiä ohjelmistokehittäjiä!

FCG Talent on omia ohjelmistotuotteita kehittävä, menestyvä softatalo. Tekemisemme keskiössä on ylpeys tuotteistamme, roihuava halu kasvaa ja toisia tukeva työyhteisö. Talenttilaisena pääset mukaan kehittämään niin itseäsi kuin ohjelmistotuotteitamme.

Tuotteita kehitämme tuotetiimeissä, joissa pääset tuomaan esille omaa osaamistasi ja vahvuuksiasi tiimin tukemana. Avainteknologioitamme ovat Java, HTML, JavaScript, Vue ja Angular. Yksittäisen teknologian osaamisen sijaan meille merkitsee enemmän halusi kehittyä sekä tahtosi näyttää osaamisesi.

Talenttilaisena pääset tietenkin myös tutustumaan etuihimme. Me tarjoamme muun muassa parhaat mahdolliset työkalut koodaamiseen, joustavat työajat, etätyömahdollisuuden, kattavan perehdytysohjelman sekä mahdollisuuden itseopiskeluun työajalla!

Sinun ei tarvitse olla kokenut osaaja, sillä rooliin kasvetaan Sarasen Digitalization & Software Academy -koulutusohjelman kautta! 

Tehtävä täytetään Digitalization & Software Academy -koulutusohjelmasta! Ohjelman aikana työskentelet yrityksessä koulutussopimuksella ja tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen ohjelman päättymisen jälkeen. Koulutusohjelma tarjoaa mahdollisuuden syventää ammattitaitoasi, hankkia uutta osaamista sekä päästä näyttämään omaa osaamista suoraan yritykseen. Tärkeintä on vahva kiinnostuksesi ja motivaatiosi kehittyä ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi!

Jos koet, että juuri sinä voisit olla Talentin uusin tulokas, ota rohkeasti yhteyttä! Toivoisimme, että laitat hakemukseesi mukaan esimerkiksi linkin johonkin Github-projektiisi tai muuhun ylpeyden aiheeseesi - Koodi on kaunista!

Hae heti mukaan, sillä haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja sopivia hakijoita esitellään yritykselle välittömästi! Koulutusohjelman viimeinen hakupäivä on 29.10.2019!

Päästäksesi mukaan sinun tulee täyttää seuraavat kaksi hakemusta:

1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus osoitteessa:

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/687341?locations=Oulu&&announced=0&sort=1 (löydät koulutuksen numerolla 687341)

2. Tee tämän jälkeen Sarasen profiili osoitteessa: 

https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digitalization-software-academy/hae-mukaan/

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana TE-palveluissa.  

Koulutukseen valitaan hakijat, joille löytyy työssäoppimispaikka yhteistyöyrityksestämme.

Lisätietoja ohjelmasta:

https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digitalization-software-academy/. Voit myös olla yhteydessä suoraan ohjelman yhteyshenkilöihin: Anne Kauppi, 045 631 2298 (anne.kauppi@saranen.fi), Matti Asumaniemi, 050 355 0393 (matti.asumaniemi@saranen.fi