Junior Ohjelmistokehittäjä
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019
Onko koodaaminen lähellä sydäntäsi? Oletko kiinnostunut työskentelemään sekä back-end että front-end -tehtävien parissa? Tässä osa-aikaisessa tehtävässä työskentelet osana kolmen hengen tiimiä Helsingin Pasilassa. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta teknisistä työtehtävistä, sillä tässä tehtävässä oikea asenne ja motivaatio ratkaisee!
KUVAUS
Junior ohjelmistokehittäjänä työskentelet erilaisten teknologioiden, kuten Javan / J2EE, HTML4, SQL:n ja Linuxin parissa. Tärkein ohjelmistokehitys on web-pohjaiselle Java / J2EE-aplikaatiolle. Alussa työskentelet pienempien koodaustehtävien parissa oppien kokeneemmalta työkaverilta, jonka jälkeen saat enemmän vastuuta ja pääset työskentelemään laajempien asiakasprojektien parissa. Saat myös mahdollisuuden muokata työtehtäviäsi, kehittyä yrityksen sisällä ja työskennellä kansainvälisten projektien parissa.

Tarjoamme


* Monipuoliset ja haastavat tehtävät
* Erinomaiset oppimis- ja kehittymismahdollisuudet
* Mahdollisuuden muokata omia työtehtäviä
* Viihtyisän työympäristön ja upeat työkaverit


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää [https://www2.academicwork.fi/tyonhakijoille/osa-aikatyo].
TYÖNKUVA

* Koodin testaamista, muuttamista ja lukemista
* Erilaiset bugikorjaukset
* Monipuoliset projektitehtävät


Osaamisen kasvaessa sinulla on mahdollisuus saada lisävastuuta ja osallistua isompiin projekteihin, joissa voit päästä työskentelemään kansainvälisesti.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutustausta, esim. datanomi
* Jotain aiempaa työkokemusta
* Perusymmärrys Javasta (web, J2EE / Servlets, JSP) ja SQL:stä
* Kiinnostus ja halu oppia lisää koodaamisesta ja eri teknologioista
* Erinomaiset ongelmanratkaisutaidot
* Sujuvat kommunikaatiotaidot suomeksi ja englanniksi


Katsomme eduksi, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta joistain ohjelmointikielistä ja -projekteista. Aiempi kokemus esimerkiksi back-end -tehtävistä katsotaan myös eduksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Toukokuu 2019
* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Kumpulantie 3, 00510 Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Eliö Ohjelmistot Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää [Academic Workille]
(mailto:hel03@academicwork.fi).


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Eliö Ohjelmistot Oy is specialised in creating tailored solutions and software for data management in animal testing laboratories.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268701
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki