(Poistunut julkaisusta)

Junior Ohjelmistokehittäjä, Werdia Oy, Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2019
Kokoaikainen kesätyö ja osa-aikatyö opintojen ohella? Vastuulliset työtehtävät modernien teknologioiden parissa? .NET framework, ohjelmistorobotiikka, IoT ja AI? Werdialla tulet saamaan vastuuta, oppimaan uutta ja mahdollisuuden kokeilla oma-aloitteisesti omia rajojasi. Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta - hae nyt Werdialle Junior Ohjelmistokehittäjäksi sillä tämä positio tulee täyttymään nopeasti!
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista, kesällä kokoaikaista, Ohjelmistokehittäjää Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Werdia Oy.
TYÖNKUVA
Werdian ydinosaamista ja kaiken suunnittelun sekä toteutuksen lähtökohtana on tuottaa ohjelmistoratkaisuja, jotka synnyttävät poikkeuksellisia käyttäjäkokemuksia. Tulet keskittymään web- ja mobiiliympäristöjen uusien palveluiden ja ydinjärjestelmiä täydentävien ratkaisujen suunnitteluun, toteuttamiseen, ylläpitoon ja kehittämiseen. Saat vaatimusmäärittelyn sekä tukea ja opastusta suunnitteluun työkavereiltasi. Tulet työskentelemään Microsoftin teknologioiden ja modernien kielien kanssa. Sinut otetaan alusta asti mukaan asiakas- sekä tuotekehitysprojekteihin ja tuletkin saamaan vastuuta hyvin nopeasti. Osaamisesi kehittyessä myös työnkuvasi tulee muuttumaan. Lisäksi voit päästä oppimaan moderneista AI- ja IoT-ratkaisuista sekä ohjelmistorobotiikasta.

Avainsanoja: Microsoft .NET, Azure, Angular, React, SQL, Azure Cosmos DB

Työtehtäviisi kuuluu:


* Ohjelmistosuunnittelu
* Ohjelmistojen toteuttaminen
* Asiakas- ja tuotekehitysprojektit


Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden osa-aikaiseen työntekoon opintojen ohella sekä kesäisin kokoaikatyöhön. Tulet moninkertaistamaan oppimasi, kun pääset viemään koulussa opitun teorian heti käytäntöön. Positiossa löytyy kehittymismahdollisuuksia kokoaikaiseksi ohjelmistokehittäjäksi ja sen myötä mikä vaan on mahdollista. Ohjelmistokehityksestä vastaa sinun lisäksi neljä työkaveria, jotka ovat luoneet toimistolle avoimen, rennon ja nauruntäytteisen ilmapiirin. Werdialla yhdessä tekeminen ja työssä viihtyminen ovat etusijalla.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on alan opiskelija, jolla on jo hieman kokemusta .NET-kehittämisestä joko työn tai omien projektien kautta. Arvostamme hakijassa harrastuneisuutta ja kykyä etsiä itsenäisesti tietoa. Tulet menestymään tehtävässäsi, jos omaat loogisen ajattelutavan ja vahvan ongelmanratkaisukyvyn. Sovit hyvin Werdian tiimiin, jos olet oma-aloitteinen ja rohkea devaaja, joka luottaa omaan tekemiseensä samalla itseään haastaen ja rajoja kokeillen. Meille on myös tärkeää, että seuraat alan trendejä ja uusia teknologioita.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Kokemusta .NET-frameworkista ja tietokannoista
* Alan opinnot käynnissä
* Harrastuneisuutta ja omia projekteja plakkarissa
* Asenne kunnossa ja intohimo ohjelmistokehittämiseen
* Sujuva suomen kielen sekä hyvä englannin kielen taito


Jos mahdollista, lisää hakemukseesi GitHub-linkki niin pääsemme näkemään potentiaalisi!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, maalis-huhtikuun aikana

Työmäärä: Lukukauden ajan 15-22,5h/vko, Kesän ajan 37,5h/vko (15.5-31.8)

Kesto: 12kk, jatko mahdollinen

Paikka: Lars Sonckin kaari 16, 02600 Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 21.02.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Werdia on vakaa ja luotettava ohjelmistoyritys, joka on perustettu vuonna 2000. Werdian tarkoituksena on lisätä asiakkaiden ja omien työntekijöidensä tyytyväisyyttä ja minimoida turhia rutiineja. Heillä on kokemusta vaativista pankki-, vakuutus- ja infra-alan moderneista ratkaisuista, minkä lisäksi he tarjoavat toimialariippumatonta palvelua räätälöidyissä ohjelmistoissa ja mobiiliratkaisuissa. Kaikki heidän työ pohjautuu liiketoiminnan tukemiseen ja kasvattamiseen. Tässä työssä he hyödyntävät uusimpia teknologioita, kuten AI-ratkaisuja sekä tarvittaessa ohjelmistorobotiikkaakin rutiiniprosessien automatisoimiseen.