(Poistunut julkaisusta)

Junior Ohjelmistokehittäjä, WeAre Solutions
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019
Etsikö opintojen oheen joustavaa osa-aikatyötä, jossa saat itsellesi mielenkiintoisia työtehtäviä modernien teknologioiden parissa? Junior Ohjelmistokehittäjänä pääset työskentelemään monipuolisesti fullstack tehtävissä ohjelmisto- ja sovelluskehityksen parissa. Voit olla aloitteleva lahjakkuus tai kokenut osaaja - tässä työssä pääset kehittymään ja vaikuttamaan omaan tekemiseen.
KUVAUS
Asiakkaamme WeAre Solutions etsii tiimiinsä Junior Ohjelmistokehittäjää työskentelemään projektiin, jossa kehitetään uutta palvelua ja kokonaisratkaisua asiakkaalle. Tehtävässä tulet keskittymään ohjelmisto- ja sovelluskehitykseen sekä uutta palvelua täydentävien ratkaisujen suunnitteluun, toteuttamiseen, testaamiseen ja dokumentointiin. Työskentelet osana innovatiivista, pientä ja tiivistä työyhteisöä, jossa saat tukea ja apua ammattitaitoisilta kollegoilta. Tulet työskentelemään nykyaikaisten työkalujen ja modernien teknologioiden kanssa. Sinun ei tarvitse olla valmis mestari, vaan tärkeintä on aito kiinnostus IT-alaa kohtaan. Kasvavassa yrityksessä pääset näkemään ja kokemaan paljon, joten tässä tehtävässä menestyminen mahdollistaa nousujohteisen urapolun yrityksen sisällä.

Avainsanat: React, JavaScript, .Net, AWS, Azure, MySQL

Tarjoamme


* Joustavan osa-aikaisen työn sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työaikaan
* Monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät
* Mukavan, ammattitaitoisen ja huumorintajuisen työyhteisön sekä viihtyisän toimiston Vantaalla
* Tilaisuuden lähteä kehittämään omaa uratarinaa WeAre Solutionsin kanssa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Ohjelmisto- ja sovelluskehitystehtävät
* Frontend ja Backend koodaamista
* Dokumentointia
* Testaamista

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuvat korkeakouluopinnot loppusuoralla
* Kiinnostusta ja motivaatiota IT-alaa kohtaan
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Ideaalihakijamme on alan opiskelija, jolla on jo hieman kokemusta ohjelmisto- ja sovelluskehityksestä, pilvipalveluratkaisuista tai tietokannoista joko opintojen, työn tai omien projektien kautta. Arvostamme hakijassa harrastuneisuutta ja kykyä etsiä itsenäisesti tietoa. Sovit hyvin tiimiin, jos olet oma-aloitteinen ja rohkea devaaja sekä luotat omaan tekemiseen samalla itseäsi haastaen ja rajoja kokeillen.

Mainitse hakemuksessasi, mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta alan projekteista työelämästä, opinnoista tai harrastuneisuuden puolesta tai lisää hakemukseesi GitHub-linkki niin pääsemme näkemään potentiaalisi!

Muuta tietoa


* Aloitus: Joulukuu 2019 - Tammikuu 2020
* Kesto: 12kk, mahdollisuus jatkoon
* Työmäärä: 15 tuntia / viikko, mahdollisuus tehdä enemmän
* Sijainti: Äyritie 12, 01510 Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä WeAre Solutions puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Tutustu lisää yritykseen WeAre Solutions!