(Poistunut julkaisusta)

Junior Ohjelmistokehittäjä, Samlink
Samlink Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2018

Olemme kotimainen, kokenut finanssialan ratkaisujen kehittäjä ja palveluntuottaja. Mahdollistamme asiakkaan liiketoiminnan muutoksen. Omalla alallaan merkittävien asiakkaiden kumppanina teemme yhteistyön heille luotettavaksi, mutkattomaksi ja helpoksi. Meillä on vahvat juuret ja vankka osaaminen monikanavaisten finanssipalveluiden kehittämisestä. Tarjoamme kattavat ja kustannustehokkaat palvelut pankkijärjestelmistä aina tiedolla johtamiseen asti. Tuotamme asiakkaillemme kilpailuetua innovatiivisilla ratkaisuilla ja tuemme heidän liiketoimintansa kasvua ja kehitystä. Me haluamme menestyä yhdessä asiakkaidemme kanssa.
Työyhteisöömme kuuluu noin 450 eri alojen motivoitunutta ammattilaista, mm. mobiili- ja verkkopalvelujen suunnittelussa, keskuskoneympäristössä, erilaisissa projektinjohto- ja tuotekehitystehtävissä sekä taloushallinnossa. Toimimme Espoossa, Jyväskylässä, Kauhajoella, Iisalmessa ja Lappeenrannassa. Panostamme osaamiseen ja sen kehittämiseen. Arvojemme mukaisesti teemme tulosta yhteistyöllä, ja toimimme positiivisella sykkeellä, kehityksen luotsina sekä asiakkaidemme arjen kumppanina. Olemme vahvassa kasvussa ja etsimme Sinua!

Junior Ohjelmistokehittäjä

Työpaikkasi

Miltä kuulostaisi aloittaa työpäiväsi Espoon kehittäjäyhteisössämme kahvihetkellä tiimisi kanssa joka koostuu sekä kokeneista konkareista että virkaiältään nuoremmista ja nohevista kehittäjänaluista? Entä jos pääsisit tämän tiimin kanssa osallistumaan kokonaan uuden maksupalvelun kehitykseen, jonka tarkoituksena on luoda nopea ja suoraviivainen ratkaisu rahaliikenteelle? Tämä voi olla juuri sinun uusi työpaikkasi!

Meitä on täällä sinua auttamassa ja sparraamassa huikeisiin suorituksiin koko liuta osaavia koodareita ja odotamme sinua innolla sinua osaksi tätä hienoa porukkaa. Se voi olla vain muutaman klikkauksen päässä! (Tai olisikin, ellei tämä Baronan rekrykonsultti haluaisi nähdä myös ansioluetteloasi, tuttavallisemmin CV:tä..)

Me täällä osaamme paljon erilaisia asioita, joten toki toivomme sinunkin suoriutuvan omista työtehtävistäsi. Arvoasteikossamme osaaminen ja halu oppia uutta painavat kuitenkin pelkkiä työvuosia enemmän, joten varsinaisen työkokemuksen ollessa hieman vähäisempää, kannattaa oma osaamistaan demota sille samaiselle Baronan konsultille esimerkiksi työnäytteiden tai portfolion avulla. Tosi kova juttu meille on myös alan harrastuneisuus!

Näidenkin asioiden parissa pääset meillä touhuamaan:

Java EE

Wicket

Spring

REST

SOA

Git

Junit

CI

Ohjelmistosuunnittelijalla tämä on herkullinen paikka päästä tekemään kehitystyötä Backend-koodauksesta sovelluspalvelimen pystytykseen ja aina käyttöliittymän hiontaan asti. Työssäsi pääset tekemään finanssialan business-kriittisiä ratkaisuja, isoista mobiili- ja digitalisointihankkeista väyläratkaisuihin. Saat laittaa kätesi syvälle saveen digitalisoituvassa pankkimaailmassa ja vaikuttamaan monipuolisesti järjestelmien kehitykseen. Tämä on oiva paikka tekijämiehelle tai -naiselle, joka haluaa kehittää ja kehittyä.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa ja aloitamme haastattelut tehtävään jo haun alkuvaiheessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Acquisition Consultant, Juha Kuuttinen (050 355 0700, juha.kuuttinen@barona.fi)

Tehtävää pääset hakemaan tämän linkin kautta: https://careers.barona.fi/tyopaikka/5a1c0dafa93f747d89a8134b/

Edellytykset työnsaannille: Ohjelmistokehitys