(Poistunut julkaisusta)

Junior ohjelmistokehittäjä (Python)
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019
Hallitsetko jonkin skriptikielen ja haluat kehittää taitojasi ammattilaisten muodostaman tukiverkoston ympäröimänä? Nautitko uusien teknologioiden kokeilemisen sekä uusien asioiden oppimisen lisäksi tiimityöskentelystä? Etsimme nyt Qentinelille junior ohjelmistokehittäjää monipuolisiin ohjelmistokehittäjän ja testaajan tehtäviin!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään ohjelmistokehityksen ja -testauksen parissa kokeneiden kollegoiden kanssa sekä osana ketterää kehitystiimiä. Tehtävässä menestyminen edellyttää halua kokeilla ja omaksua uusia teknologioita sekä rohkeutta työskennellä myös itsenäisesti. Tämä on loistava mahdollisuus kehittyä IT-alan ammattilaiseksi!

Tarjoamme:


* Positio tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään ja toteuttamaan uusia ratkaisuja ja toimintatapoja.
* Pääset osallistumaan monipuolisiin ja haastaviin projekteihin mukavien työkavereiden ympäröimänä.
* Hyvät kehittymismahdollisuudet sekä mahdollisuuden keskustella jatkosta Qentinelillä.


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle tilaisuuden kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Python-ohjelmointi testiautomaatioratkaisuihin, sekä testitapauksien suunnittelu ja automatisointi. Tehtävä sisältää myös manuaalitestausta.
* Työskentely osana ketterää kehitystiimiä.
* Tämän lisäksi toimenkuvaasi voi kuulua myös työnteko asiakkaiden tiloissa.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakouluopinnot (esim. tietojenkäsittely, matematiikka tai vastaava)
* Osaamista jostakin skriptikielestä (esim. Python)
* Sujuva suomen, sekä hyvä englannin kielitaito
* Kiinnostusta työskennellä ketterillä menetelmillä testauksen parissa


Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Kehittymishaluinen
* Hyvät kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaidot


Muuta tietoa:


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Työmäärä ja kesto: Kokoaikainen, 6 kuukautta + mahdollisuus keskustella jatkosta
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Qentinelin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää rerytointitiimillemme osoitteeseen krn03@academicwork.fi.


Huomioithan, että käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Me Qentinelillä varmistamme, että asiakkaittemme ohjelmistot toimivat virheettömästi ja tuottavat liiketoiminnalle arvoa. Vauhditamme ohjelmistonkehitystä ja parannamme käyttökokemusta robottitestauksella. Tässä me olemme parhaita. Meillä on 120 työntekijää ja noin 10 miljoonan euron liikevaihto.