(Poistunut julkaisusta)

Junior ohjelmistokehittäjä, kokoaikainen, Tamtron Oy, Tampere
Tamtron Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Junior ohjelmistokehittäjä, kokoaikainen, Tamtron Oy, Tampere

Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen oman alasi työtehtävissä? Löytyykö sinulta intoa kehittyä ohjelmistokehittäjänä ja päästä tekemään töitä ammattitaitoisen tiimin kanssa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior ohjelmistokehittäjä!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Tamtron Oy:lle, kokoaikaista Junior ohjelmistokehittäjää Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaalle.

Junior ohjelmistokehittäjän tehtävänä on käyttöliittymätason ohjelmiston kehittäminen vaakatuotteisiin. Osana ohjelmistokehitystiimiä olet myös toteuttamassa käyttöliittymää. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi ohjelmistokehittäjänä kansainvälisessä yrityksessä.

Tamtron on kansainvälinen vaakojen ja punnitustiedon hallintajärjestelmien valmistaja. Päätoimipaikat sijaitsevat Suomessa, ja tytäryhtiöt toimivat Ruotsissa, Puolassa, Saksassa, Tšekissä ja Slovakiassa. Tamtron vie tuotteita yli kuuteenkymmeneen maahan. Tamtron on tuottanut markkinoiden älykkäimpiä punnitusratkaisuja vuodesta 1972 lähtien. Toiminnan lähtökohtana on alusta asti ollut asiakkaan liiketoiminnan tukeminen ja aktiivisena yhteistyökumppanina toimiminen. Tamtron palvelee kaikkia merkittäviä teollisuudenaloja ja tuntee niiden punnitustarpeet. Tarjontaan kuuluvat niin standardivaa’at kuin laajat integroidut punnitusratkaisutkin. Tamtronin vaa’at, tiedonhallintajärjestelmät ja monipuoliset palvelut on suunniteltu vastaamaan heidän asiakkaidensa haasteisiin, niin nyt kuin tulevaisuudessakin. Lue lisää osoitteesta: https://www.tamtrongroup.com/fi/

Pääasialliset tehtävät

  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Käyttöliittymän toteutus osana tiimiä

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa korkeakoulutaustaista koulutusta ohjelmistotekniikan puolelta
  • Kokemusta C++:sta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

  • Kehittyä ohjelmistokehittäjänä kansainvälisessä yrityksessä
  • Kehittyä Qt -osaajaksi
  • Vaikuttaa omaan kehitysympäristöösi ja teknologiavalintoihin
  • Hyvän perehdytyksen
  • Joustavat työajat
  • Mahdollisuuden lopputyön tekemiseen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 5.5.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään toukokuussa 2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Eveliina Roininen (eveliina.roininen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.