(Poistunut julkaisusta)

Junior-ohjelmistokehittäjä Eurofins-konsernin ympäristöliiketoiminnan divisioonaan!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019
Onko intohimosi ohjelmointi? Hallitsetko PHP:n, eikä sormi mene suuhun JavaScriptin tai MySQL:n parissakaan? Mikäli olet henkilönä itseohjautuva, halukas oppimaan uutta, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kiinnostusta sidosryhmäkommunikointiin, mutta olet ohjelmistokehittäjän positiota vailla, jatka lukemista ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tässä positiossa pääasiallinen työtehtäväsi on ohjelmistokehitys. Kehität Eurofinsin IT-järjestelmiä yhdessä kokeneemman tiimin jäsenen kanssa, ja teet yhteistyötä muita tiimejä ja sidosryhmiä kuunnellen. Eurofins tarjoaa mielenkiintoisen ja muuttuvan kentän osaamisesi kehitykseen, monipuoliset ja haastavat työtehtävät sekä hienot urakehitysmahdollisuudet yhtiössä, joka on ympäristötutkimusliiketoiminnan suunnannäyttäjä.

Tarjoamme


* Tilaisuuden kehittyä huippuammattilaiseksi kokeneen tiimin tukemana
* Mielekkäät työtehtävät ja laajan pelikentän
* Kasvavan ja kehittyvän yhtiön mahdollisuudet
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.

TYÖNKUVA

* Ohjelmistokehitys (PHP, JavaScript, MySQL)
* Tuotteen kehitys yhdessä tiimin kanssa yhteistyötä tehden

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulututkinto
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito
* Vähintään vuosi kokemusta vastaavista tehtävistä
* Itseohjautuva ja proaktiivinen työote
* Hyvät sosiaaliset taidot sekä halu kehittyä


Testaukseen liittyvien käytäntöjen hallinta katsotaan eduksesi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Helmikuu 2020
* Kesto: Yli 12 kk
* Sijainti: Oulu, Lahti, Rovaniemi
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita monilla eri aloilla toimiville asiakkailleen. Eurofins uskoo olevansa maailman johtava testauspalveluiden tarjoaja elintarvike-, ympäristö- ja lääkesektorilla sekä kosmeettisten tuotteiden testauksessa ja maatalousanalytiikassa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin. Näiden lisäksi Eurofins on yksi maailman nopeimmin kasvavista yhtiöistä kliiniseen diagnostiikkaan liittyvässä testauksessa.

Eurofins toimii yli 800 laboratorion ja 45 000 työntekijän voimin 47 maassa. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin 4.2 miljardia euroa