(Poistunut julkaisusta)

Junior ohjelmistokehittäjä Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019
Innovatiivinen ja voimakkaassa kasvussa oleva biotekniikan yritys, Mobidiag, etsii nyt kehittymishaluista junior ohjelmistokehittäjää kansainväliseen tiimiinsä. Mikäli olet esimerkiksi vastavalmistunut tai opintojasi viimeistelevä tuleva IT-alan osaaja ja hallitset vankat perusteet vähintään yhdestä back end -puolen ohjelmointikielestä, lue lisää! Tehtävä on erinomainen mahdollisuus motivoituneelle tekijälle kasvattaa osaamistaan ammattitaitoisten kollegoiden tukemana kasvavalla ja mielenkiintoisella toimialalla.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista junior ohjelmistokehittäjää Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan yritykseen Mobidiag. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisessa toimenkuvassa osana asiakasyrityksemme ohjelmistokehitystiimiä. Pääsääntöiset työtehtäväsi liittyvät ohjelmiston suunnitteluun, toteutukseen sekä testaamiseen. Tehtävissäsi tulet toimimaan osana kansainvälistä 6 henkilön tiimiä, jossa kokeneet ja asiantuntevat kollegat perehdyttävät sinut työnkuvaasi ja tukevat sinua jatkuvasti kehityksessäsi.

Tiimissä käytettäviä teknologioita esimerkiksi: C#, .NET, C++, Linux

Tehtävä tarjoaa halutessasi mahdollisuuden myös laajentaa osaamistasi web-puolelle sekä sulautettujen järjestelmien pariin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva korkeakoulutausta sekä aitoa kiinnostusta tuotteiden pitkäjänteistä kehittämistä kohtaan. Voit olla esimerkiksi vastavalmistunut tai opintojasi viimeistelevä IT-alan opiskelija. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää perusosaamista jostain back end -ohjelmointikielestä (esimerkiksi C# tai Java) sekä motivaatiota oppia lisää. Työskentelet mielelläsi osana tiimiä ja kommunikoit sekä suomeksi että englanniksi. Toivomme, että sinulla on näyttöä jostain aiemmin toteutetusta ohjelmistokehitysprojektista joko harrastuneisuuden, aiemman työkokemuksen tai opintojen kautta.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (DI/AMK)
* Hyvä osaaminen jostain back end -ohjelmointikielestä (esim. C#, C++, Java)
* Kiinnostusta tuotekehitystä kohtaan sekä halua oppia lisää
* Sujuva englannin kielen taito ja hyvä suomen kielen osaaminen


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on ymmärrystä sulautetuista järjestelmistä esimerkiksi koulukurssien kautta. Kokemus käyttöliittymäsuunnittelusta ja -toteutuksesta tai kiinnostus näitä kohtaan luetaan myös eduksesi rekrytointiprosessissa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Keilaranta 16, 02150 Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 5.3.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Mobidiag on suomalais-ranskalainen lääketieteellisten molekyylidiagnostiikkaratkaisujen innovatiivinen kehittäjä ja kaupallistaja. Mobidiagin avainkohdemarkkina on infektio- eli tartuntatautien diagnostiikka. Yritys on perustettu vuonna 2000 ja Suomen toimisto sijaitsee Espoossa.