(Poistunut julkaisusta)

Junior ohjelmistokehittäjä Centrialle Kokkolaan
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020
Hei uraa aloitteleva intohimoinen ohjelmistokehittäjä! Asiakkaamme Centria hakee junior ohjelmistokehittäjää tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan yksikköönsä alkaen elokuussa 2020. Tässä työpaikassa tehdään työtä sydämellä, ja meiningissä on mukana tekemisen palo. Myös juniorina mielipiteelläsi on merkitystä ja pääset helposti osaksi työyhteisöä. Jos jaat samoja arvoja ja olet oma-aloitteinen ja yrittäjähenkinen, hae paikkaa heti!
KUVAUS
Työskentelet ohjelmistokehityksen parissa vaihtelevissa asiakasprojekteissa. Tärkein kontaktisi on projektipäällikkö, mutta työskentelet osana n. 10-15 hengen koodaritiimiä. Pääset ottamaan vastuuta aina tietystä projektin osa-alueesta, jonka parissa työskentelet itsenäisesti ja kehityt samalla oman työsi asiantuntijaksi. Tiimissäsi on senioriteetiltaan vaihtelevia kollegoita, joten saat erityisesti alussa työllesi myös tarvittavan tuen.

Tämä työpaikka on osa rekrytointipalveluitamme, mikä tarkoittaa, että tulet työllistymään suoraan Centrialle.

Tarjoamme


* Hyvät ja moninaiset urakehitysmahdollisuudet
* Mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten projektien parissa
* Aidosti välittävän ja kehittymiseen kannustavan työyhteisön

TYÖNKUVA
Tulet työskentelemään ohjelmistokehityksen parissa vaihtelevissa asiakasprojekteissa.


* Ohjelmistokehitys omalla määritellyllä vastuualueella useissa eri projekteissa
* Yhteistyö & vuoropuhelu muun tiimin kanssa
* Yhteistyö asiakkaan kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulututkinto
* Koodausosaaminen
* Normaalit muut tietotekniset valmiudet
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan:


* Linux-osaaminen
* Ymmärrys tuotteistuksesta
* Ymmärrys data-analytiikasta
* Työtehtäviin liittyvä harrastuneisuus
* Ruotsin kielen taito


Persoonana olet:


* Itsenäinen & oma-aloitteinen
* Luotettava & vastuuntuntoinen
* Yritteliäs & pitkäjänteinen
* Intohimoinen ohjelmistokehittäjä!


Muuta tietoa


* Aloitus: Elokuussa 2020
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Kokkola


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Centria-ammattikorkeakoulun tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta (TKI) on monipuolista ja laajuudeltaan Suomen ammattikorkeakoulujen kärkeä. Missiona on kehittää alueen yritysten ja organisaatioiden osaamista niiden toiminnan ja kilpailukyvyn vahvistamiseksi. TKI-yksikkö haluaa tuoda ja luoda uutta tietoa, osaamista ja teknologioita alueen elinkeino- ja työelämän käyttöön sekä tarjota työelämälähtöinen oppimisympäristö opiskelijoille TKI-toiminnan ja opetuksen yhteistoiminnan kautta. Tutkimus- ja kehittämistyötä toteutetaan asiantuntijoista ja opettajista koostuvissa kehittämis- ja tutkimusryhmissä. Centria noudattaa avoimen tieteen ja tutkimuksen tavoitteita ja periaatteita.