(Poistunut julkaisusta)

Junior ohjelmistokehittäjä (C#)
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2019
Innovatiivinen ja voimakkaassa kasvussa oleva biotekniikan yritys, Mobidiag, etsii nyt kehittymishaluista junior ohjelmistokehittäjää kansainväliseen tiimiinsä. Tämä on erinomainen mahdollisuus motivoituneelle tekijälle kasvattaa osaamistaan ammattitaitoisten kollegoiden tukemana kasvavalla ja mielenkiintoisella toimialalla. Mikäli olet vastavalmistunut tai opintojasi viimeistelevä IT-alan osaaja ja hallitset vankat perusteet vähintään yhdestä back end -puolen ohjelmointikielestä, lue lisää ja hae!
KUVAUS
Mobidiagilla minkään jutun kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Meidän tiimissä on tapana pohtia niin isoja kuin pieniäkin juttuja yhdessä. Meillä on monia erilaisia projekteja, eri vaiheissa elinkaartaan. Sen ansiosta täällä pääsee hyödyntämään ohjelmistokehitykseen ja -suunnitteluun liittyviä taitoja hyvin laaja-alaisesti.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisessa toimenkuvassa osana asiakasyrityksemme ohjelmistokehitystiimiä. Työtä tehdään tiivissä tiimissä, joten hakijalta odotetaan hyviä tiimityötaitoja. Pääsääntöiset työtehtäväsi liittyvät ohjelmiston suunnitteluun, toteutukseen sekä testaamiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää perusosaamista jostain back end -ohjelmointikielestä (esimerkiksi C# tai Java) sekä motivaatiota oppia lisää. Tulet toimimaan osana kansainvälistä 5 henkilön tiimiä, jossa kokeneet ja asiantuntevat kollegat perehdyttävät sinut työnkuvaasi ja tukevat sinua jatkuvasti kehityksessäsi.

Tiimissä käytettäviä teknologioita esimerkiksi: C#, .NET, C++, Linux

Tehtävä tarjoaa halutessasi mahdollisuuden myös laajentaa osaamistasi web-puolelle sekä sulautettujen järjestelmien pariin.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä kasvamaan & kehittymään kokeneiden ohjelmistokehittäjien mukana
* Urakehitysmahdollisuuksia yrityksen sisällä
* Tiimin tuen

TYÖNKUVA

* Ohjelmiston suunnittelu ja toteutus
* Testaus
* Dokumentointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Hyvä osaaminen jostain back end -ohjelmointikielestä (esim. C#, C++, Java)
* Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (DI/AMK)
* Kiinnostus tuotekehitystä kohtaan sekä halua oppia lisää
* Sujuva englannin kielen taito ja hyvä suomen kielen osaaminen
* Hyvät kommunikointitaidot


Toivomme, että sinulla on näyttöä jostain aiemmin toteutetusta ohjelmistokehitysprojektista joko harrastuneisuuden, aiemman työkokemuksen tai opintojen kautta.

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on ymmärrystä sulautetuista järjestelmistä. Kokemus käyttöliittymäsuunnittelusta ja -toteutuksesta tai kiinnostus näitä kohtaan luetaan myös eduksesi rekrytointiprosessissa.

Etsimämme henkilö on:


* Yhteistyökykyinen
* Ratkaisukeskeinen
* Joustava


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen työ
* Sijainti: Espoo, Keilaranta 16, Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Mobidiag on suomalais-ranskalainen lääketieteellisten molekyylidiagnostiikkaratkaisujen innovatiivinen kehittäjä ja kaupallistaja. Mobidiagin avainkohdemarkkina on infektio- eli tartuntatautien diagnostiikka. Yritys on perustettu vuonna 2000 ja Suomen toimisto sijaitsee Espoossa.