(Poistunut julkaisusta)

Junior ohjelmistoinsinööri, kokoaikainen, NAPCON
NAPCON

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Onko sinulla halu oppia uutta ja päästä syventämään osaamistasi? Nautitko ongelmanratkaisusta ja haluatko päästä haastamaan itseäsi mielenkiintoisten tehtävien parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme junior ohjelmistoinsinööri!

Etsimme sinua 

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, NAPCONille, ongelmanratkaisutaitoista junior ohjelmistoinsinööriä 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Kilpilahteen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta. 

Junior ohjelmistoinsinöörinä pääasiallinen tehtäväsi on NAPCON Simulator prosessiteollisuuden operaattorien koulutussimulaattorin käyttöliittymien rakentaminen. Käytössä on muun muassa C# ja WPF, jonka pääset oppimaan tässä tehtävässä. Työtehtävissä apuna on teollisuuden automaatiojärjestelmien tuntemus. Pääset osaksi NAPCON UI and Usability Engineering -tiimiä, jossa toimitaan Scrum-periaatteiden mukaisesti projektityöympäristössä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, pääset oppimaan WPF-ohjelmointia sekä syventämään osaamistasi ammattitaitoisten kollegoiden tukemana. Tämä onkin loistava mahdollisuus päästä kehittymään alan asiantuntijaksi!

NAPCON on itsenäinen liiketoimintayksikkö osana Neste Engineering Solutions -yritystä. NAPCONin ratkaisut parantavat prosessiteollisuuden laitosten turvallisuutta, energiatehokkuutta ja tuotannon laatua maailmanlaajuisesti. Neste Engineering Solutions toimii tiiviissä yhteistyössä strategisten asiakkaidensa kanssa, ja yrityksellä on maailmanluokan osaamista teknologiakehityksessä sekä teollisuuden investointiprojekteissa. Yrityksellä on Porvoon pääkonttorin ohella kansainvälisiä toimipisteitä mm. Singaporessa, Abu Dhabissa, Rotterdamissa sekä Göteborgissa. Neste Engineering Solutions työllistää yhteensä noin 1500 teollisuuden huippuosaajaa maailmanlaajuisesti. Lisätietoja yrityksestä:https://www.napconsuite.com/.

Pääasialliset tehtävät 

 • Operaattorien koulutussimulaattorin käyttöliittymien rakentaminen
 • Ohjelmointi- ja ohjelmistokehitystehtävät
 • Projektityöympäristössä työskentely

Odotamme sinulta 

 • Korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta (esim. tietojenkäsittelytiede)
 • C# -osaamista (työn, opintojen tai omien projektien kautta)
 • Kykyä oppia sekä omaksua uusia asioita
 • Hyvää suomen ja englannin kielitaitoa

Tarjoamme sinulle 

 • Mahdollisuuden syventää osaamistasi sekä oppia uusia taitoja, kuten WPF -ohjelmointia
 • Tilaisuuden oppia ja kehittyä ammattitaitoisten kollegoiden tukemana
 • Työympäristön, jossa työntekijöitä sekä heidän vapaa-aikaansa arvostetaan
 • Työn kansainvälisessä ja eteenpäin katsovassa organisaatiossa
 • Kattavan perehdytyksen ja hyvät etenemismahdollisuudet
 • Joustavan työajan, ketterät toimintatavat ja selkeät tavoitteet

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa heti. Liitäthän hakemukseen opintosuoritusotteen, ja jos sinulla on näyttöjä koodaamisesta, niin liitäthän myös GitHub-tilisi. Viimeinen hakupäivä on 2.9.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Wilma Vilen (0409402670, wilma.vilen@studentwork.com).

 

Lisätietoja Studentworkista 

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.