(Poistunut julkaisusta)

Junior NTJ Team Leader
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Wippii Work Oy on tänä vuonna 10 vuotta täyttävä henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa korkealaatuisia ja mutkattomia henkilöstönvuokraus- ja rekrytointipalveluita Etelä-Suomessa, erityisesti pääkaupunkiseudulla. Kehitämme toimintaamme ja toimintatapojamme jatkuvasti ja olemme vahvasti kasvuhakuinen yritys. Tällä hetkellä työllistämme sesongista riippuen 200-300 työntekijää kuukausitasolla ja toimimme usealla eri toimialalla.

Lue lisää meistä osoitteessa www.wippiiwork.com

Yrityksemme nimi viittaa ajatukseen siitä, että työnteon tulee olla myös hauskaa. Wippii Work Oy koostuu nuorekkaista ja monipuolisista henkilöstöalan ammattilaisista erilaisilla taustoilla. Toimistollamme työpäiviä värittää huumori, usein varsin huonokin, ja nauru on täällä usein herkässä. Työmme otamme kuitenkin aina vakavasti. Kauppalehden kolmatta vuotta peräkkäin myöntämä Kasvaja-sertifikaatti takataskussa vaikutamme Kaivokadulla, aivan Helsingin ydinkeskustassa.


Yksi nopeiten kasvavista palveluistamme on Nopean Toiminnan Joukot (NTJ), jonka hoitamiseen haemme nyt

JUNIOR NTJ TEAM LEADERIÄ

kokoaikaiseen työsuhteeseen.  Tutustu tarkemmin myös NTJ-sivuihimme osoitteessa https://www.ntj.fi/. Kyseessä on määräaikainen kesälomatuuraus, mutta ennustamme todennäköistä jatkoa myös kesän jälkeenkin.

Tule mukaan osaksi pääkaupunkiseudun joustavinta työntekijäpalvelua! Haemme Nopean Toiminnan Joukkojen (NTJ) toiminnan avustavaan pyörittämiseen loistotyyppiä. Tavoitteenamme on löytää henkilö jolla on jo kertynyt muutamia vuosia kokemusta työnteosta. Kokemus voi olla esimerkiksi kiinteistöhuollon, myynnin, esimiestehtävien, sekatöiden tai rakennusalan parissa ansaittua. Emme edellytä, emmekä toisaalta suorastaan haekaan esimiestehtävistä kokenutta henkilöä, vaikka siitä selkeää etua toki on. Tärkeintä on että sinulla on järjestelmällinen sekä tarvittaessa hyvinkin mukautumiskykyinen tapa toimia.

Noin 200-henkisen NTJ:n kautta työskentelee päivittäin kymmeniä keikkatyöntekijöitä, joiden työllistämisestä ja yhteyshenkilönä toimimisesta tulet tiimisi kanssa vastaamaan. Työnkuvaan kuuluu näin ollen mm. toimeksiantojen täyttäminen, tuntiseurannasta huolehtiminen, työvälinevaraston ylläpitäminen sekä työvälineiden kuljettaminen. 
Työaika on 5pv/vko ma-la välillä tavanomaisten toimistotyöaikojen puitteissa, mutta edellytämme joustoa tarpeen mukaan.

Toivomme löytävämme tehtävään joustavan ja oma-aloitteisen henkilön, joka ei pelkää painetta, haasteita, vastuuta ja vaihtelevaa työnkuvaa. Tärkeintä tehtävässä menestymisen kannalta on tekevä, palveluhenkinen ja joustava asenne sekä kunnianhimoinen tahto menestyä. Tarjoamme mahdollisuuden tulevaisuudessa laajentaa työnkuvaa myös muiden palveluidemme parissa.

Tehtävä edellyttää:
-Vastuullista, tunnollista, täsmällistä ja huolellista luonnetta
-Äidinkielentasoisia suomen kielen taitoja
-Hyviä englannin kielen taitoja
-Vähintään B-ajokorttia
-Asiakaslähtöistä ajattelutapaa
-Hyviä organisointitaitoja, mukautumiskykyjä ja pitkää pinnaa
-Hyviä teknisiä ja tietoteknisiä taitoja

Eduksi katsomme:
-Monipuoliset kielitaidot

Tarjoamme:
-Osaavan ja hyvän työporukan tuen
-Mahdollisuuden vaikuttaa NTJ:n kehittämiseen
-Mahdollisuuden myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen
-Kiinteän kuukausipalkan
-Monipuolisia, haastavia ja vaihtelevia työpäiviä
-Tarvittavat työvälineet tehtävässä menestymiseen
-Pakettiauton käyttöön työtehtävien suorittamista varten
-Hyvät urakehitysmahdollisuudet
-Yksityisen työterveydenhuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
-Yhdessä viihtymistä työkavereiden kanssa virkistyspäivien ja henkilöstötapahtumien merkeissä  

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja niin pian kuin mahdollista. Työsuhde on määräaikainen 31.8.2019 asti.

Tulemme toteuttamaan ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelutyökalun avulla, jonka myötä kehotammekin hakijoita seuraamaan sähköpostiaan videohaastattelukutsun varalta.

Vastaan mielelläni lisätietokyselyihin arkisin klo 15-17 välisenä aikana numerossa 045-343 2722.

Rekrytointia hoitaa:
Ronie Oljemark
Palvelujohtaja
ronie.oljemark@wippiiwork.com
045-343 2722