Junior Myyntipäällikkö
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

Esittely

Asiakkaamme on globaali, vakaa ja alallaan hyvämainen sekä tunnettu FMCG-brändi, joka etsii nyt lisävahvistusta kolmen hengen myyntitiimiinsä Suomeen.

Haemme nyt asiakkaallemme aikaansaavaa ja aktiivista sekä tavoitehakuista Junior Myyntipäällikköä Vantaalle.

Työtehtävät

Tehtäväsi keskittyy aktiiviseen kenttämyyntiin, uusasiakashankintaan sekä olemassa olevien asiakkuuksien hoitamiseen ja kasvattamiseen. Aktiivisen myyntityön ohella vastaat myös myyntitiimin toiminnasta; kannustat tiimiläisiäsi yhteisiin myyntitavoitteisiin pääsyssä ja raportoit näistä eteenpäin. Johdat esimerkilläsi ja olet itsekin aktiivisesti kentällä, tunnet asiakkaasi ja tuotteesi. Päivittäiseen työskentelyysi kuuluvat erinäiset myyntitoimenpiteet sekä uusille että jo olemassa oleville asiakkaille (mm. hintaneuvottelut, sopimukset, jälkimarkkinointi ja yhteydenpito laadun varmistamiseksi). Teet myös yhteistyötä markkinointitiimin kanssa erilaisten myyntikampanjoiden osalta.

Edellytykset

Sinulla on jo näyttöä tavoitteellisesta b-to-b myynnistä muutaman vuoden ajalta ja viihdyt nopeatempoisessa työssä. Haluat nyt edetä urallasi ja ottaa enemmän vastuuta tiimin kannustamisesta ja sparraamisesta tavoitteisiin pääsyssä! Työskentelet tiiviisti pohjoismaisen tiimin kanssa ja olet avainroolissa ottamassa käytäntöön uusia toimintatapoja ja työkaluja myynnin tehostamiseksi. Työssä on oleellista innostunut ja energinen suhtutuminen myynnin tekemiseen, tavoitteellisuus ja rohkeus olla kentällä ja tavoitella sekä uusia asiakkaita että tehdä lisämyyntiä jo olemassa oleville.

Ajokortti on edellytys, sillä työ on ajoittain myös liikkuvaa, mutta pääasiassa liikut Uudenmaan alueella.

Palkkaus tehtävässä on 3000€/kk plus noin 1500€/kk bonuksia (ei kattoa) sekä palkan päälle auton täysi käyttöetu.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, laadukkaat tuotteet, mukavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden päästä omalla toiminnalla vaikuttamaan liiketoiminnan kehittymiseen Suomessa.

Lisätiedot

Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, toimitathan tietoa itsestäsi pikimmiten! Käynnistämme hakuprosessin jo ennen hakuajan päättymistä.

Lähetä meille englanninkielinen cv:si ja hakemuksesi, missä kerrot miksi juuri sinä olisit hakemamme tekijä, liitä myös ajatuksiasi palkasta hakemukseesi!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226297
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Majava (sanna (a) poolia.fi)
  • Puhelin: +358207290838
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa