(Poistunut julkaisusta)

Junior myyntipäällikkö, kokoaikainen, Posti
Posti Group Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021
Kiinnostaisiko sinua päästä kehittymään B2B-myynnin ammattilaiseksi ja hyödyntämään hyviä vuorovaikutustaitojasi sekä kehittymisorientoitunutta työskentelyotetta ja asennetta? Oletko rohkea ja proaktiivinen henkilö, joka haluaa tehdä merkityksellistä myyntityötä? Mikäli vastasit kyllä, voit olla hakemamme Junior myyntipäällikkö Postille Oyj:lle!
 
Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Posti Oyj:lle Junior myyntipäällikköä kuuden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Mikkeliin. Tehtävä on kokoaikainen, ja työllistyt Postille Studentworkin kautta. 

Junior myyntipäällikkönä pääset työskentelemään Postin ammattitaitoisessa myyntitiimissä mielenkiintoisten tuotteiden ja palveluiden parissa. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä kehittymään myynnin tehtäviin ja kasvattaa vastuutasi kokemuksen lisääntyessä. Työ sisältää sekä uusasiakashankintaa sekä jo olemassa olevien asiakassuhteiden aktiivista kehittämistä ja ylläpitämistä. Myyntipäällikkönä haastat rakentavasti asiakkaan nykyisiä toimintamalleja ja tarjoat asiakkaalle uusia ja merkityksellisiä ratkaisuja. Työ sijaitsee Mikkelissä ja tällä hetkellä työtä tehdään osittain myös etänä. Mikäli omaat myyntiorientoituneen ja kehittymishaluisen asenteen sekä koet innostusta logistiikka- ja rahtialaa kohtaan, sinulla on erinomaiset edellytykset menestyä tehtävässä!
 
Haemme kuuden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen, mutta määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus jatkosopimukselle.

Posti Oyj on Suomen suurin kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiö, joka kuljettaa raskaammat tavarat kollista koko kuormaan vaivattomasti. Yhdessä kumppaneidensa kanssa Postilla työskentelee jopa 3000 kuljetuksen ammattilaista, ja palvelemme tuhansia asiakkaita päivittäin ympäri maan. Postilla on Suomen kattavin verkosto, jonka avulla tavoitamme 90 % Suomen yrityksistä yhdessä vuorokaudessa. Lue lisää: www.posti.fi
 
Pääasialliset tehtävät
 • Monipuolinen myyntityö, jossa pääset kehittymään ja kasvattamaan vastuutasi osaamisen karttuessa
 • Uusasiakashankinta, asiakassuhteiden kehittäminen, palvelumyynti ja hinnoittelu

Odotamme sinulta
 • Aiempaa kokemusta myynti- ja/tai logistiikan alan työtehtävistä
 • Soveltuvaa koulutustaustaa, esim. logistiikka-alalta
 • Halua työskennellä asiakasrajapinnassa ja logistiikan parissa
 • Sujuva suomen- ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
 • B-ajokortti

Tarjoamme sinulle
 • Mielenkiintoisen, monipuolisen ja vastuullisen myyntiroolin
 • Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja osaamistasi monipuolisesti myynnin ja logistiikan aloilla
 • Ammattitaitoisen ja inspiroivan tiimin sekä mukavat työkaverit, jotka auttavat ja tukevat sinua tehtävissäsi
 • Pääset myös mukaan rakentamaan kasvavaa logistiikkaliiketoimintakokonaisuutta ja kehittämään tulevaisuuden liiketoimintaamme

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 28.2.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian soveltuvan henkilön löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen.

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmeät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentworkilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.
Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!