(Poistunut julkaisusta)

Junior Myyntiedustaja, Helsinki
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

Olemme tunteneet niin pieniä kuin suuria yrityksiä jo vuodesta 1959. Meitä on kannustettu, yllätetty ja opetettu. Olemme aina kuunnelleet, oppineet virheistämme ja ennen kaikkea olemme uskaltaneet. Kaikki tämä on kiitosta niille sisukkaille yrittäjille, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Ollaksemme niin tehokkaita kuin mahdollista, olemme panostaneet toimivaan logistiikkaan, ja vastavalmistunut varastomme on siitä hyvä esimerkki. Kun asiakaskuntamme kasvaa, pitää valikoimamme kasvaa heidän mukana. Tänään meillä on yli 60 000 tuotetta valikoimassamme, jotka tukevat kaikkien yrittäjien toimintaa. Pakkaukset ja paketointi, siivous ja hygieniapaperit, työvaatteet ja toimistotarvikkeet ovat hyviä esimerkkejä siitä mitä me tarjoamme. Sopivaan hintaan ja juuri silloin kuin niitä tarvitaan. Meillä on. https://www.tingstad.com/se-fi

Kansainvälinen asiakkaamme Tingstad on voimakkaassa kasvussa, ja etsimme heille nyt useampaa energistä JUNIOR MYYNTIEDUSTAJAA. Tiimi kasvaa vauhdilla ja hyvässä kasvuvauhdissa kaipaamme joukkoomme aidosti motivoituneita ja nälkäisiä tekijöitä.

Tarjoamme nälkäiselle ja kasvunhaluiselle osaajalle vakituisen työsuhteen nuorekkaassa organisaatiossa. Emme etsi valmista konkaria, vaan osaajaa kuka haluaa kasvattaa omaa uraansa meidän tuellamme. Toivomme, että olet urasi alkuvaiheessa ja etsit mahdollisuutta kerryttää osaamistasi myyntialan tehtävissä. Omalla aktiivisuudellasi pääset rakentamaan myös omaa uraasi ja viemään osaamistasi eteenpäin.

Omaat erittäin tuloshakuisen ja myynnillisen asenteen etkä epäröi kontaktoida asiakkaita spontaanisti oikean tilanteen edessä. Työstät ja kontaktoit aktiivisesti uusia liidejä, sovit tapaamisia ja käyt tapaamassa asiakkaita. Tarjolla on hyvä tuota, jonka myyminen on mielekästä sekä asiakkaita aidosti hyödyntävää.

Tässä tehtävässä ratkaisevat oikea asenne ja halu tehdä töitä ihmisten kanssa. Aktiivinen ja rohkea ote myyntityöhön ovat ensisijaisen tärkeitä menestyäksesi roolissa. Osoittamalla oikeanlaista halua tuloksentekoon, selviät haasteesta kuin haasteesta. Olemalla rohkea sosiaalinen itsesi pystyt varmistamaan onnistuneita kohtaamisia asiakkaiden kanssa. Nautit asiakastyöstä ja tuloksenteosta etkä epäröi olla yhteydessä asiakkaisiin niin puhelimitse kuin kasvotusten.
Tehtävässä hoidat itsenäisesti asiakaskontaktointia, teet asiakkaille kattavat tarvekartoitukset ja niiden perusteella tunnistat uusia mahdollisuuksia. Annamme kuitenkin täyden tukemme ja mentoroinnin, jotta varmasti onnistut.

Koulutamme sinut aidoksi osaajaksi ja tässä avainasiat joita odotamme Sinulta:

  • Myyntilähtöistä, aktiivista otetta ja rohkeaa asennetta asiakaskohtaamisiin
  • Energistä, aktiivista otetta työntekoon
  • Hyviä kommunikointitaitoja, innostunutta ja positiivista asennetta
  • Halukkuutta oppia ja ammentaa muiden osaamista
  • Hyvä ruotsin kielen taito en eduksi


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan sekä mukavan työyhteisön kansainvälisessä organisaatiossa. Yrityksellä on valtava kasvupotentiaali ja he haluavat tarjota mahdollisuuden Sinulle kasvaa myynnin ammattilaiseksi. Oikeasta asenteesta ja energisestä työotteesta palkitaan ja yritys haluaa pitää huolta työntekijöidensä viihtymisestä sekä tarjota mahdollisuuksia urakehitykseen ja kasvuun yrityksen sisällä
Manpower toimii rekrytoinnissa kumppanina, mutta työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa.

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa Hae- painiketta. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultit Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi ja Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.